Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Radoslav Brzobohatý byl idolem stejně jako jeho syn! Kde mu to nejvíce slušelo?

29. června 2016 | 11:13

Radoslav Brzobohatý byl tím idolem ženských srdcí, po kterém něžné pohlaví toužilo, ať mu bylo dvacet nebo šedesát. Vysoký, pohledný a galantní. Miloval ženy a věděl, jak se k nim chovat. 

Jsou to čtyři roky, co herecká legenda zemřela po akutní cévní příhodě. Během svého života se stačil třikrát oženit a zplodil dvě děti. Dceru Radanu měl se svou první manželkou Jarmilou Kolářovou, která byla jeho školní láskou, ale neustála vztah na dálku. Druhé manželství bylo s herečkou Jiřinou Bohdalovou, ta jejich rozvod po dvanácti letech nesla velice těžce. Do třetice se oženil v roce 1981 s Hanou Gregorovou, která již měla dceru Rolu z předchozího vztahu, a posléze se jim narodil syn Ondřej.

Syn Ondra jistě zdědil jeho charizma a talentu má také na rozdávání. Má za sebou také první svatbu a rozvod a nyní se spekuluje o tom, že proběhne svatba druhá s bývalou nejkrásnější ženou světa Taťánou Kuchařovou. Nedávno se také zjistilo, že se Ondřej nechal přejmenovat. Příjmení Brzobohatý není dostatečně světové pro jeho slibnou zahraniční kariéru, proto si vzal příjmení své matky: Gregor.