Takové vystoupení kapely Lucie s Michalem Penkem si její skalní fanoušci nepředstavovali. „Michal Penk byl totálně mimo. Postával na pódiu, neustále zpíval do kola jednu sloku jako rozbitá gramofonová deska a přišlo nám, že vůbec netuší, kde je,“ sdělil Expres.cz jeden z přítomných fanoušků.

Situaci musel podle něj zachránit Robert Kodym, který pohotově přiskočil k mikrofonu a písničku za Penka dozpíval. „Pak už ho nepustili k mikrofonu. I když měl zazpívat ještě jednu písničku, tak ho odstavili někam do rohu a odehráli si to kluci sami,“ dodal zdroj.

Kapelník Michal Dvořák Penka omlouval s tím, že po delší době stál na pódiu před davem lidí a byl z toho nervózní. „Michal je absolutně v pohodě. Po tolika letech stál před sedmnácti tisíci lidí, z toho by se po... každej. Dlouho nezpíval a píseň, kterou jsem mu vybral, měl celkem hluboko posazenou, tak možná ho to trochu rozhodilo,“ řekl Blesk.cz Dvořák.

Kapela v původním složení v čele s Tomášem Waschingerem či Petrem Francem vystoupí v Praze a Michal Penk rozhodně nebude chybět.

Fotogalerie
15 fotografií