Na její nové romantické lásce k italskému podnikateli Vitovi se tedy vůbec nic nemění. Mezi ní a manželem jsou tak chladné vztahy, že vypadají jako dva cizí lidé.

„Moje kamarádka Daniela Apostolaki, která se provdala za Řeka, mi dojednala už někdy na konci roku na 1. července vystoupení pro děti. A navíc zazpívám na křtu, na Krétě si na to hodně potrpí, je to velká rodinná událost,“ prozradila Patrasová.

Těší se, že když bude u kamarádky i bydlet, konečně si spolu pořádně popovídají a proberou v klidu události posledního roku. Felix Slováček odletěl na Krétu kvůli tradičnímu tenisovému turnaji, který se v přímořských oblastech koná už poněkolikáté. Kromě něj se na kurt těší i Jiří Krampol (77). Ten za 14 dní oslaví 78. narozeniny. „Občas mě něco bolí, ale aspoň vím, že jsem živej,“ prohlásil vesele herec.

O tom, že jsou vztahy mezi manželi napjaté, svědčila nálada, která před odletem pořádně zahustila odletovou halu. Na letiště je přivezl rodinný přítel, který do poslední chvíle klábosil se zpěvačkou, a Slováček se tvářil, že jede spíš na popravu než na luxusní dovolenou.

„Štěkali na sebe jako psi, dokonce se i pohádali, takže pak nasadili oba kamenné tváře a už spolu nepromluvili. Vypadali jako dva cizí lidé,“ řekl Blesku očitý svědek.

Zatímco si manželé budou „užívat“ v Řecku, o dva psy a kočku se tady budou obětavě starat dcera Anička (20) a syn Felix (32), kteří se na dobu pobytu rodičů na Krétě nastěhují do vily.

Video
Video se připravuje ...

Výčitky milenců, hádka a útěk: Drsná scéna Patrasové a Slováčka před kamerou Blesku! Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
20 fotografií