Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tajemství StarDance odhaleno: Které hvězdy zatančí v posledním ročníku?

/
  • Kdo si zatančí v posledním ročníku StarDance? Kromě Jany Plodkové dostali nabídku i Vízek či Bittnerová.
    21. června 2016 ● 18:06

    Populární pořad StarDance se na televizní obrazovky vrátí i letos na podzim. Česká televize zatím veškeré podrobnosti tají, ovšem již před časem se moderátorka Tereza Kostková (40) prořekla, že by se mělo jednat o definitivně poslední řadu taneční soutěže. Na povrch teď začínají vyplouvat i jména možných účinkujících. Které známé tváře si nakonec v show zatančí?

  • 1.

    Kristýna Leichtová

    Původně se mělo za to, že do poslední sezóny už veřejnoprávní stanice nepozve žádné nové tváře, ale nechá mezi sebou soupeřit vítězné dvojice předešlých ročníků. Pokud by se televize vydala tímto směrem, šanci znovu předvést svůj talent by měl například loňský zlatý pár, Marie Doležalová (29) a Marek Zelinka (29). Jenže podle informací webu Expres.cz nakonec přece jen budou soutěžit noví tanečníci. Nabídku z Kavčích hor prý dostala například kolegyně Doležalové z Comebacku, herečka Kristýna Leichtová (30), která v současnosti patří mezi hlavní tváře seriálu TV Prima Ohnivý kuře.

    Hvězda seriálu Ohnivý kuře Kristýna Leichtová
    Autor: FTV Prima, archiv Blesku

  • 2.

    Jana Plodková

    Půvabná držitelka Českého lva za hlavní roli ve filmu Protektor Jana Plodková (34) je první oficiální oznámenou účastnicí. Česká televize jí už stihla přidělit i tanečního partnera Michala Padevěta.

    Prvním oficiálně potvrzeným párem ve StarDance je herečka Jana Plodková a tanečník Michal Padevět.
    Autor: archiv České televize

  • 3.

    Miluše Bittnerová

    Plodková zřejmě ovšem nebude jedinou blond herečkou v oblíbené taneční show. Oslovena byla prý také „česká Marylin MonroeMiluše Bittnerová (38). Vnadná blondýnka se sexy nakřáplým hlasem se divákům zapsala do paměti především rolí vrchní sestry Elišky Slavíkové v Ordinaci v růžové zahradě 2. Při účasti ve StarDance by se tak jistě dočkala podpory od diváků, především pak z pánských řad.

    Miluška s obřím dekoltem
    Autor: Marek Pátek

  • 4.

    Anna K.

    Známe ji jako zpěvačku a také velkou bojovnici, ale jak by zvládla roli ladné tanečnice? Anna K. (51) již před časem dokázala, že se hned tak něčeho nelekne. Porazila totiž zákeřnou rakovinu.

     

    Anna K.
    Autor: foto - Goran Tačevski

  • 5.

    Olga Šípková

    Dámskou sestavu by pak měla doplnit slavná cvičitelka Olga Šípková (47). Bývalá mistryně světa ve sportovním aerobiku by asi s kondicí, kterou by do soutěže potřebovala, neměla problém. Podařilo by se jí ale pohyby sportovkyně dostatečně zjemnit a přizpůsobit se i tanečnímu partnerovi?

    Olga Šípková
    Autor: Martin Pekárek

  • 6.

    Ladislav Vízek

    Co se týče pánů, soutěže by se měla účastnit také fotbalová legenda Ladislav Vízek (61). Tehdejší Československo reprezentoval v letech 1977–1986 a je dokonce držitelem několika olympijských medailí. Dotančí na přední příčky i ve StarDance?

    Bývalý reprezentant Vízek
    Autor: Dominik Bakeš (Sport)

  • 7.

    Zdeněk Piškula

    Zejména mladší divačky pak jistě potěší i účast herce Zdeňka Piškuly (17). Ten se proslavil zejména coby Matěj v pohádce Tři bratři, kde měl za sourozence Vojtu Dyka (30) a Tomáše Kluse (30).

    Zdeněk Piškula
    Autor: archiv

  • 8.

    Emanuele Ridi

    Zatím jsme ho v televizi viděli pouze vařit a jezdit po rodné Itálii. Jak se ale bude otáčet v kole? Mezi možnými soutěžícími je totiž i jméno známého kuchaře Emanuela Ridiho (42), který v Praze vlastní dvě restaurace.

    Italský kuchař Emanuele Ridi
    Autor: Jan Tůma

    Fotogalerie
    26 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

alumno: Není to žádná kravina, tancovala jako dítě, ale i pak. To, že Vy jste s ní tancovala jen jako dítě, přece neznamená, že ona pak už netancovala. A navíc to má napsané ve všech svých profilech, mrkněte třeba na stránky České televize, i tam je napsáno, že se "závodně věnovala společenským tancům". Kdyby to byla taková maličkost, asi by to všude nezmiňovala, že. Do tanečních kroužků chodí kde kdo, ale rozhodně kde kdo netancuje závodně. je rozdíl chodit si jen tak někam jednou dvakrát týdně zatancovat do kroužku, a jezdit na závody. Teď o tom samozřejmě mlčí, ale dřív to všude rozhlašovala.

(22. 06. 2016 18:22)

Jovana: Taky si myslím a těším se, že zase bude v telce něco, na co se dá koukat.

(22. 06. 2016 18:15)

Jovana: No, tak to máš recht. Potřebuje na sebe upozornit, protože je NIC.

(22. 06. 2016 18:08)

Jovana: Už jsem psala pro ALUMNO, že to je kravina. Lidi buďte v pohodě a nehledejte nesmysly. Tancovala jako dítě před 20 lety zrovna tak, jako já. Chodily jsme tancovat do tanečáku v Jičíně a byla to sranda a né příprava na Star Dance

(22. 06. 2016 18:05)

Jovana: Cože?? Tak tomu se musím smát chodila jsem s Janou do tanečáku, když nám bylo 13 - 15 let, takže jsme tancovaly jako DĚTI a pokud vím, Janě teď bude 35 let !! Nechápu odkud máš ALUMNO takové informace. To je taková hovadina, že to svět neviděl ,to tancování závodně jak píšeš by snad muselo ještě hodně dlouho trvat, aby to bylo nefér vůči ostatním soutěžícím. Neboj 20 let netančí, tak se zklidni A vůbec, já ji budu fandit, protože to je bezva holka do dneška i po těch letech co ji znám.

(22. 06. 2016 18:01)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy