Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bill a Hillary Clintonovi se radují z miminka: Dceři Chelsea se narodil syn Aidan

Autor: ČTK - 
19. června 2016
08:54

Pravděpodobná demokratická kandidátka na prezidentku Spojených států Hillary Clinton (68) se spolu s manželem Billem Clintonem (69) právě radují z nového miminka v rodině. Možná budoucí prezidentka se totiž v sobotu stala podruhé babičkou. Její dceři Chelsea (36) se narodil syn Aidan, informovala světová média.

O radostné události informovala sama hrdá maminka Chelsea spolu se svým mužem, investičním bankéřem Marcem Mezvinskym (38) na Twitteru: „Marc a já jsme uchváceni vděčností a láskou, neboť slavíme narození našeho syna Aidana Clintona Mezvinského.“

 

Chelsea Clinton, která se za Mezvinského vdala v roce 2010 a téměř před dvěma lety mu porodila dceru Charlotte, svou matku podporovala na předvolebním mítincích do vysokého stádia těhotenství.

Na radostnou událost v rodině zareagovala babička Hillary na sociální síti i jménem svého muže a exprezidenta USA Billa: „Tvůj otec a já nemůžeme být šťastnější. Nemůžeme se dočkat, až poznáme naše druhé vnouče.“

Také pravděpodobný republikánský kandidát na prezidenta USA Donald Trump (70) se během aktuální předvolební kampaně stal dědečkem. Jeho dceři Ivance (34) se narodil třetí syn Theodore James Kushner letos v březnu. Trump se může ale na svou protikandidátku vytahovat, jelikož vnoučat má už celkem osm.

 

ladybug ( 19. června 2016 14:13 )

A co vám Clintonovi udělali?

Zobrazit celou diskusi