Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Psychicky nemocný muslim rozdával rány nožem: Ve jménu ramadánu pobodal ženu (19)

Muslim pobodal mladou dívku ve jménu ramadánu. (Ilustrační foto)
 (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
14. června 2016
20:08

Psychicky nemocný muž dnes v západofrancouzském městě Rennes vážně zranil třemi ranami nožem 19letou ženu a tvrdil, že jako muslim vyslechl hlasy, které mu nařizovaly učinit nějakou oběť pro islámský postní svátek ramadán. Sdělila to podle agentury AFP tamní prokuratura.

Dvaatřicetiletý muž, který v minulosti pobýval několikrát v psychiatrické nemocnici, byl ihned zatčen, prohlédnut lékařem a hospitalizován na psychiatrii. Mladá žena byla pobodána na obou zápěstích a břichu. „Zdá se, že její život není ohrožen,“ dodal regionální prokurátor Nicolas Jacquet.

Nové násilí přišlo poté, co mladý Francouz ve jménu radikální organizace Islámský stát zabil nožem v pondělí večer u Paříže policistu a jeho partnerku, která také pracovala u policie.

maledivy2016 ( 15. června 2016 06:17 )

Na světě je tak 5-10% normálních lidi, ostatní je primitivní vych caná lůza vypocitavych zmetků bez svědomí.

hejhej ( 14. června 2016 21:48 )

Denně a to neuvádějí všechny násilnosti a vraždy, které provádějí muslimové. Je to odporná, primitivní, násilnická verbež. Neváží si žen, dětí ani života. Jsou to zrůdy. Díky Merkelové, Hollandovi, Jungovi, přihlouplých členů neziskovek a ostatních idiotů, kteří je obhajují jsou zmařené lidské životy.

demiro ( 14. června 2016 21:00 )

Zírám! Všichni muslimové a Islám jsou psychicky nemocní, pouze Evropané ve svých zemích jsou trestně zodpovědní. Tfuuuuj...

Zobrazit celou diskusi