Depp, který se svou kapelou Hollywood Vampires (Hollywoodští upíři) právě koncertuje po Evropě, má právě dost krušné období. Před nedávnem mu zemřela maminka Betty Sue Palmer a o tři dny později už manželka zažádala o soudní zákaz přiblížení a podala žádost o rozvod. Podle jejích slov proto, že ji Johnny pod vlivem alkoholu a různých drog mlátil.

Během sporu po ní měl dokonce hodit iPhone. Dle dřívějších informací měla drsnou rozepři způsobit Deppova žárlivost vůči dřívějším lesbickým partnerkám Amber, modelce Caře Delevingne (23) a umělkyni Tasye van Ree (40). Nyní ovšem zdroj britského Mailu přišel s tím, že šlo právě o Johnnyho umírající maminku. Manželskou potyčku odstartoval totiž fakt, že hercovy děti, Lily Rose (17) a Jack (14), macechu nechtěly u babiččina smrtelného lože.

Výsledkem měl být monokl, se kterým se Heard vyfotila, aby měla důkaz týrání. Vypověděla také, že měla ze svého muže strach, obzvláště když pil a bral drogy. Raquel Rose Pennington tvrzení své sousedky a dlouholeté kamarádky u soudu potvrdila. Několikrát prý byla svědkem toho, jak Depp na ženu rozzuřeně řve.

„Běžela jsem a postavila se mezi Johnnyho a Amber a prosila Johnnyho, aby na ni přestal ječet,“ tvrdila svědkyně. Hercův hněv se pak měl přesunout i na ni. Jindy se podle ní zase Depp oháněl lahví vína a mával s ní před Amber jako s baseballovou pálkou, aby ji zastrašil.

Ovšem zajímavé je, že když nedávno fotografové zastihli Amber při odchodu od soudu, na tváři už neměla žádné známky napadení. Namísto toho její obličej zdobil úsměv od ucha k uchu. Zřejmě už si plánovala, za co utratí polovinu z desetimiliardového majetku, který se chystá na hollywoodské hvězdě vysoudit.

Představitel Jacka Sparrowa z Pirátů z Karibiku či Střihorukého Edwarda si teď asi vyčítá, že dopředu netrval na předmanželské smlouvě. Nyní se obrnil hradbou mlčení. „Vzhledem ke krátké době trvání manželství a nedávné tragické smrti jeho matky Johnny nebude reagovat na žádné vymyšlené příběhy, pomluvy, dezinformace a lži o jeho osobním životě,“ uvedl v prohlášení Deppův zástupce.

Cokoliv prozradit pak zakázal i svým parťákům z kapely a během turné se svěřil do péče hned osmi bodyguardů. Vzhledem k různým komentářům na internetu, které se kloní na stranu jeho ženy Amber, má možná strach, že by mohl taky nějakou tu ránu schytat.

VŠE O JOHNNYM DEPPOVI A JEHO BOUŘLIVÉM ROZVODU S AMBER HEARD NA BLESK.CZ NAJDETE>>>ZDE!

Fotogalerie
26 fotografií