Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Štěňátko bylo závislé na heroinu: Po odvykačce už má zase radost ze života!

Autor: lm, rc - 
30. května 2016
19:32

Štěňátko Bubba si během svého krátkého života prošlo peklem. Jeho bývalý páníček byl feťák a letargický psík byl při testu na drogy pozitivní na pervitin a heroin. Teď se zdá, že už je z nejhoršího venku.

Psa jménem Bubba sbalila policie i s jeho páníčkem Joshuou Westem (40), na kterého byl vydán zatykač, v kalifornském městě Tustin. Policistům se pes zdál divný, a tak se rozhodli mu udělat testy na drogy. V moči čtyřnohého mazlíčka byly objeveny stopy nikotinu, pervitinu a dokonce i heroinu.

Policisté si dosud nejsou jisti, jestli štěně drogy pozřelo, nebo se nadýchalo výparů v drogovém doupěti. Joshua West byl ale obviněn z týrání zvířete a držení ilegálních drog. Štěňátko bylo následně posláno na odvykačku.

Po úspěšné odvykačce štěně navštívil i strážník Jeremy Laurich, který ho tehdy z feťáckého doupěte zachránil. Malý psík měl neskutečnou radost, že se se svým hrdinou znovu potkal, což dokládá i zveřejněné video. Až se štěně úplně uzdraví, zcela jistě nebude mít problém najít si nový domov. Přihlásilo se o něj už nejméně 15 lidí.

Video  Bubba při setkání se svým zachráncem  - Policie, reprofoto Youtube
Video se připravuje ...

 

vosavopruz ( 30. května 2016 21:50 )

můj bratranec měl psa a ten měl rád pivo

Zobrazit celou diskusi