Bisexuálka Heard tvrdí, že ji Depp pod vlivem alkoholu a drog bil, týral a trpěl deziluzemi, že mu zahýbá. Hodil prý po ní dokonce iPhone takovou silou, že se jí otiskl na obličeji a způsobil podlitiny. Jako důkaz přiložila i fotky, které o víkendu unikly na internet.

Tým právníků herečky, s níž se Depp seznámil při natáčení filmu Rumový deník, již vystavil jejímu odloučenému manželovi zákaz přibližování. Podle jejího úsměvu si lze domýšlet, že má navíc připravenou silnou strategii k rozvodovému stání.

Depp totiž nepodepsal předmanželskou smlouvu, takže ho může Heard oškubat až o polovinu z jeho jmění v přepočtu 10 miliard korun. Získat tak teoreticky může i jeho soukromý ostrov na Bahamách. K šípku přitom Johnnyho necitlivě poslala tři dny poté, co mu zemřela maminka.

Hollywoodský herec známý z filmů Piráti z Karibiku, Střihoruký Edward nebo Strach a hnus v Las Vegas byl mezitím spatřen v německém Frankfurtu nad Mohanem, kde vystoupil se svou skupinou The Hollywood Vampires, kterou společně s ním tvoří Alice Cooper a Joe Perry z Aerosmith.

Byl zachmuřený, po většinu času měl na hlavě sluneční brýle a bylo na něm vidět, že prožívá těžké období. Náladu mu nezlepšily ani davy fanoušků, když vylezl při koncertu na jeviště. Ani se na ně pořádně neusmál.

Fotogalerie
12 fotografií