Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na Teplicku najel vlak do kusu betonu, který zde někdo nastražil!

Na Teplicku najel vlak do kusu betonu, který zde někdo nastražil! (ilustrační foto)
Na Teplicku najel vlak do kusu betonu, který zde někdo nastražil! (ilustrační foto)  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
28. května 2016
16:16

V Oldřichově u Duchcova na Teplicku najel v sobotu dopoledne vlak do kusu betonu. Na koleje ho zřejmě někdo nastražil. Zraněn naštěstí nikdo nebyl, jen vlak je poškozený, vyšetřování případu převzala policie. ČTK to řekla severočeská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Podle mluvčího Českých drah Radka Joklíka se nehoda stala krátce před 11:30 při vjezdu do stanice Oldřichov u Duchcova. "Osobní vlak tam najel na betonový blok nastražený na koleji," řekl ČTK. Dopravu podle něj nehoda nezastavila. "Provoz je veden po sousední koleji," řekl mluvčí.

V březnu najel najel nedaleko Teplic do naskládaného kamení na kolejích rychlík. Provoz na trati to tehdy zcela zastavilo a vlaky nahradily autobusy. I v tomto případě si nehoda vyžádala jen hmotné škody, zraněn nikdo nebyl.

Samo ( 28. května 2016 17:31 )

Asi je v tom kraji abnormálně moc hlupáků, kterým se nechce dělat a tak zahání nudu z nicnedělání tím, že dělájí sabotáže na kolejích. To je opravdu hloupý a nebezpečný způsob zábavy. Jeden by chtěl říct- zavřít je až z černají ale oni už zřejmě černí jsou.

Nezadat ( 28. května 2016 17:19 )

Už to začíná a to je jich teprv pár.Co až jich budou tisíce?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání