Dvojice prý měla zpočátku problém si na sebe zvyknout! "S Ivanou bylo těžké moderovat ve dvojici. Chce to nějaký čas, zvyknout si na sebe. To partnerství a moderování ve dvojici je vždy těžší než moderování sám za sebe," prozradil moderátor a herec, kterého mohou diváci vidět třeba v seriálu Přístav.

Petr rád během vysílání používá spontánní nápady. "Třeba řeknu maskérkám - přineste mi hřeben nebo fén," vysvětluje moderátor. Proto mu dělalo problém přizpůsobit se stylu Ivany Gottové, která tyto spontánní nápady odmítala.

"Ivana se s některými věcmi nechtěla ztotožňovat," vzpomínal moderátor. "Pokaždé jsem jí říkal - jsi pouze průvodce relací, pouze ji odbavuješ," řekl herec a dodal, že se manželce českého slavíka snažil vysvětlit, že si diváci obsah pořadu nespojují s ní a jejími názory.

Se spontánními nápady byl ale při moderování s Ivanou konec! "Byla zvyklá, že bylo všechno předem domluvené, improvizace a spontánní věci zkrátka odmítala. Měla ráda, když v tom byl pořádek! Před Ivanou jsem moderoval jen s Adelou Banášovou a tam to zase bylo hodně o velké improvizaci," prozradil herec, jakým způsobem tehdy spolupracovali.

Zdálo by se, že si práci s Ivanou příliš neužíval, přiznal ale, že mu kolegyně chybí! "Dělal jsem s ní rok a půl, zvykli jsme si na sebe," dodal herec. Nejraději prý ale stejně moderuje sám, a to i přes to, že jeho současná moderátorská partnerka Eva Perkausová je k vtípkům a improvizaci mnohem svolnější!

Fotogalerie
10 fotografií