Depp se se svou nynější ženou sblížil po rozchodu s francouzskou zpěvačkou a herečkou Vanessou Paradise, se kterou žil 14 let. S Amber se seznámil v roce 2011 při natáčení filmu Rumový deník, o rok později se pár zasnoubil a loni v únoru vzal.

Podle bulvárního webu TMZ.com neměl pár mezi sebou uzavřenou předmanželskou smlouvu. Podle serveru je tak ve hře Deppův 10miliardový majetek včetně například soukromého ostrova na Bahamách, který si Pirát z Karibiku pořídil.

Jednou z příčin rozpadu jejich krátkého manželství byly podle TMZ.com také napjaté vztahy mezi mladou manželkou a Deppovou rodinou. Jeho děti, sestry ani matka s Amber prý dobře nevycházely. Amber se prý k Deppovi chovala jako ke „kusu hadru“ a hrstmi prý utrácela jeho peníze a zneužívala jeho slávy.

Deppova matka Betty Sue Palmer, která zemřela v pátek, se k synovi před pár měsíci nastěhovala a s Amber Heard tak v Los Angeles žila pod jednou střechou. Depp chtěl mít svou nemocnou matku nablízku, manželství to však neprospělo. Betty Sue s Amber se nemohly vystát. Amber Heard podepsala rozvodové papíry v pondělí, jen tři dny po smrti tchyně.

Depp, známý kupříkladu z filmů Karlík a továrna na čokoládu nebo Alenka v říši divů, v minulosti již byl ženatý. V roce 1983 si vzal herečku Kori Anne Allison, ale o dva roky později se pár rozvedl. Depp pak žil s herečkou Jennifer Grey a tři roky byl zasnouben s Winonou Ryder, která s ním hrála ve filmu Střihoruký Edward. Kvůli ní si nechal na paži vytetovat nápis Winona navždy. Před vztahem s Vanessou Paradise, s níž má dvě děti, žil čtyři roky s britskou modelkou Kate Moss.

Fotogalerie
12 fotografií