Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Obama odhalí tajné dokumenty o mimozemšťanech. E.T. je skutečný, tvrdí UFOlog

Podle předního UFOloga odhalí letos Barack Obama mimozemské návštěvy na Zemi.
Podle předního UFOloga odhalí letos Barack Obama mimozemské návštěvy na Zemi.  (Autor: Reuters/Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
25. května 2016
13:23

Mimozemšťané navštěvují Zemi minimálně desítky let, ne-li déle, a Bílý dům vše ututlává. Letos by se ale vše mělo změnit a prezident Barack Obama by měl jít s pravdou ven. Skálopevně je o tom přesvědčen Steve Bassett, UFOlog, lobbista a výkonný prezident společnosti Paradigm Research Group, který již roky tvrdí, že světové vlády tají mimozemské návštěvy.

Letos se to stane skutečností na předních stránkách novin po celém světě. Bude to nejvýznamnější zpráva, která byla kdy odhalena,“ řekl Bassett Daily Express. „E.T. je skutečný, musíme se přes to přenést,“ dodal.

„Dočkáme se odhalení tento rok. Nejsem si jistý, kdo vyhraje volby, ale myslím si, že Obama bude prezidentem, který přinese odhalení. Za takové oznámení se bude koukat na Nobelovu cenu,“ řekl Bassett.

Jsem si na 85 % jistý, že Obama provede odhalení předtím, než opustí úřad a bude následován během několika dnů premiérem Davidem Cameronem,“ myslí si UFOlog. Podle něj vláda ví o mimozemšťanech minimálně od pádu UFA v Roswellu.

Na UFO záhadě si chce přihřát polívčičku i kandidátka na prezidentský úřad Hillary Clinton. „Ráda bych pronikla do těchto spisů a doufejme, že je udělám tak veřejné, jak jen to bude možné,“ prohlásila.

 

joudajoudovy ( 30. května 2016 08:21 )

cim to asi bude, ze si mimozemstan vybral usa a ne sibir, cinu ci australii? zrejme tam hraji nejlepsi loutkove divadlo na svete, ktere ma dokonale efekty, scenu, kostymy i mnoho hadrovych statistu. hurvine, spejbl a manicka maji smulu!

marie60 ( 26. května 2016 07:52 )

kiwi65 ( 25. května 2016 18:25 )

 Kdyby radši odtajnili jiný průsery.Mučení vězňů,protiprávní zadržování několik let jen na základě pouhýho podezření,utajený kriminály pro tyto účely po celým světě,odposlechy a šmírování vládních představitelů spojeneckých zemí,stavby koncentračních táborů na území USA,jak to vlastně bylo 11 týho září,kdo záhadně koupil společnost na hašení vrtný plošin měsíc před tím než vybuchla plošina v Mexickým zálivu,kolik vydělali na vycvičení Al kajdy,než se obrátila proti nim,atd.To by bylo určitě zajímavějši nez nějaký UFO.

MissKobliha ( 25. května 2016 17:38 )

 Sores : jestli chces umrit ty prohnila planeto, tak si umri, ale sam a ostatnim nech vlastni volbu..rozkrikujes se tu, jak je hrozny ze se ve svete vrazdi a sam chces videt umirat svet..? Premyslej nez neco napises

djaba ( 25. května 2016 17:38 )

 To plazení bahnem platí i zde .

Zobrazit celou diskusi