Blesku se podařilo spokojenou rodinku nafotit na pražském Andělu, kde mají byt, když zrovna nejsou v zámoří – v kanadském Calgary, kde Michal hraje za místní Plameny, nebo na Floridě, kde hrával na startu kariéry a kam si s rodinkou dodnes jezdí prohřát kosti. V kšiltovkách na hlavách a s malou Ellou v kočárku si to zamířili rovnou k dětskému hřišti.

Houpaček si tam ale daleko více užili rodiče než jejich malá princezna! „Bylo to krátce po našem příletu do Česka, byli jsme ještě takoví rozlámaní, tak jsme šli na vzduch a trochu si zablbnuli. Hlavně jsme potřebovali zabavit malou, která má pokaždé po příletu do Česka problém se časově srovnat,“ řekla Blesku Diana.

Zatímco skluzavky a různé prolézačky si malá Ella, která je mimochodem celý táta, velmi užívala, na houpačkách ji to nebavilo. Zato její rodiče se vrátili do dětských let. Michal si pak v jednu chvíli přešel ještě na jinou houpačku, kde se při pohybech nahoru a dolů zasněně díval do dálky. Přemýšlel snad nad tím, zda udělal dobře, že podepsal s Flames pětiletou smlouvu za 21,5 milionu dolarů (cca 520 milionů korun)? Anebo prostě jen rozjímal?

Diana a Ella budou v Česku až do konce letních prázdnin. Pak se přesunou zpět do Kanady, kde celá rodina žije. Táta Michael odletí kvůli tréninkům dříve.

VŠE O DIANĚ KOBZANOVÉ A JEJÍ RODINĚ NA BLESK.CZ ČTĚTE>>>ZDE

Fotogalerie
18 fotografií