Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tragédie na záchytce v Jihlavě: Oběsila se tu žena s 2,25 promile!

Tragédie na záchytce v Jihlavě: Oběsila se tu žena s 2,25 promile!
Tragédie na záchytce v Jihlavě: Oběsila se tu žena s 2,25 promile!  (Autor: Jiří Čada)
Autor: čad - 
23. května 2016
15:54

Tragédie se odehrála v protialkoholní záchytné stanici v Jihlavě. Na prostěradle se tu oběsila jedna z klientek (†41) zařízení! Za několik dní zemřela v nemocnici.

„Visela tam víc než deset minut, nikdo si jí nevšiml,“ zuří nyní jeden z blízkých zemřelé. Pracovník záchytky měl ale v osudný okamžik příjmy dalších tří opilců a nemohl v tu chvíli sledovat prostřednictvím kamer, co se v celách děje.

Opilá žena byla předtím s řeznými ranami na rukou ošetřena v jihlavské nemocnici. Na záchytce, kam ji převezli policisté, pak nadýchala 2,25 promile. „Ona se už o sebevraždu pokoušela asi třikrát,“ nechala se slyšet známá zemřelé. „Na záchytce ji už znali,“ pokračovala s tím, že zemřelá tam několikrát předtím nocovala.

Video  Tragédie na záchytce v Jihlavě: Oběsila se tu žena s 2,25 promile!  - Jiří Čada
Video se připravuje ...

„V průběhu záchytu se žena pokusila o sebevraždu. Záchrannou službou byla převezena na ARO jihlavské nemocnice,“ uvedl mluvčí záchytky Martin Málek. „Pacientka u nás byla několik dnů hospitalizována, nakonec zemřela,“ řekla Blesku mluvčí nemocnice Monika Zachrlová. Neprobrala se z kómatu.

„Případ prověřujeme, ale více se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ komentovala současnou práci jihlavských kriminalistů rovněž mluvčí policie Jana Kroutilová.

petrchpraha ( 23. května 2016 16:41 )

No jistě..Na diskusi Plesku nablito jako vždy

staroch ( 23. května 2016 16:38 )

Neobviňujte zaměstnance záchytky.Mám životní zkušenost,že když někomu rupne v bedně,nedokáže tomu nikdo zabránit a dotyčný si příhodný okamžik vždy najde.

dfghjk ( 23. května 2016 16:02 )

Nu což, policie si udělá na pažbě další zářez a jedeme dál. Moclikátý!?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání