„Lidé jsou zaskočeni tím, že je na ulici na potkání nebodám do břicha. Občas na mě ale reagují drsně. Parkuji třeba pravidelně na jednom místě a zrovna teď mi paní, která tam kasíruje, řekla, že uškrtit je mě málo,“ uvedl herec pro Super.cz s tím, že při osobním kontaktu to myslí mnoho lidí v legraci. Horší je to ale se zprávami od anonymů.

Největší vlna negativních reakci se na Holičkovu hlavu snesla po smrti jeho seriálové partnerky Stely. „Tomáš Zajíc za to nemohl přímo, ale už předtím dělal strašná svinstva, takže tímhle to vyvrcholilo. Záporné postavy jsou u diváků oblíbené, ale u Zajíce asi byly překročeny všechny meze, co jsou diváci ochotni tolerovat. Zrovna včera mi přišla zpráva, že na každou svini se vaří voda. Když jde o mě, tak to nějak přejdu, patří to k práci, ale nejdrsnější to bylo, když začaly útoky na mou skutečnou rodinu,“ rozzlobil se Braňo.

Když se diváci naváží jen do něho, neřeší to tolik, jako když si do úst berou jeho rodinu a hlavně děti.  „Bylo tam například to, že bych měl jít do plynu, včetně parchantů, které jsem zplodil s děvkou. To bylo opravdu už za hranou,“ dodal Braňo.

Fotogalerie
6 fotografií