Zatímco dceru Evu Marii (1) má Olga s manželem, otcem sedmileté Aničky je režisér Jaroslav Brabec (61). A je to jeho dokonalá kopie!Jirka říkal, že děti nikdy nechce, a já si myslela, že se to zlomí, ale nezlomilo. Řešila jsem to po svém. Když jsem otěhotněla, tak jsem mu to okamžitě řekla. Byli jsme domluvení, že až se to stane, tak se naše cesty rozdělí. Na chvilku se skutečně oddělily,“ svěřila se Menzelová v rozhovoru pro aktuální vydání Blesku pro ženy.

„Nebylo to lehké, ale nakonec jsme to zvládli. Odstěhovala jsem se k otci Aničky, ale s Jiřím jsem byla v kontaktu. V té době měl i on partnerku. Studovala jsem, a s dcerou mi přes týden pomáhala maminka, a nakonec jsme s Jirkou pro mě našli byt, kam bychom se všechny tři vešly. K tomu, abych dokončila školu, jsem potřebovala, aby s námi máma bydlela,“ dodala Olga.

„Bydlím s holkama. Ale Jirka je u nás často, stejně jako my u něj. Kdykoli mu zavolám, tak on mi pomůže. Vždycky. A i tatínek Aničky, Jaroslav by nás nikdy nenechal ve štychu. Takže já si sama nepřipadám. Navíc jsem dost samostatná, a dělá mi dobře, že zvládám spoustu věcí,“ vyprávěla dál Menzelová.

Režisér Olgu podle svých slov velmi miluje. A to přesto, že nežijí jako normální rodina. „Protože miluje mě a miluje holky, tak je to tak, jak to je. Přece když máte někoho ráda, přejete mu, aby byl šťastný. I kdyby vám řekl, že bude spokojený s někým jiným, tak mu to budete přát. Samozřejmě nešlo všechno takhle hladce. Jenže když si uvědomíte, jak jsou důležité děti, v jakém prostředí by měly vyrůstat, že potřebují klid a lásku, tak člověk některé emoce, svá sobectví překoná a domluví se,“ dodala Menzelová.

Olga Menzelová lituje řady věcí, kterých se v době, kdy měla dítě s jiným mužem, dopustila. „Mohla jsem se rázněji postavit některým lidem. Mohla jsem jinak komunikovat s médii. Pořád někomu něco vysvětlovat je k ničemu. A že člověk dělá chyby? No a co. Měl by se z nich poučit a neopakovat je. A věřím, že mně se to podařilo,“ řekla také v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

Celý rozhovor s Olgou Menzelovou najdete v aktuálním vydání časopisu Blesk pro ženy!

Fotogalerie
8 fotografií

VŠE O OLZE MENZELOVÉ NA BLESK.CZ NAJDETE >>> ZDE!!!