Herečka a zpěvačka Dáda Patrasová si s muzikantem Felixem Slováčkem užila své. Od té doby, co na Slováčka prasklo, že má milenku Lucii Gelemovou, se Dáda snad v klidu ani nevyspala. Poté, co jí její sokyně vyzvala na osobní konfrontaci, promluvila o vztahu se svým manželem a jejich vzájemné intimitě.

Po intimní stránce je podle Dády vše v naprostém pořádku. „Ano, pořád spolu bydlíme. Nic se nezměnilo,“ řekla v rozhovoru pro extra.cz. O intimnostech, které by mohl mít Slováček se svojí milenkou, má také jasno. Podle ní spolu totiž nic intimního nemají.

„Dělá jí kamaráda a průvodce světem celebrit. Prasklo to tak, že anonym mi napsal, že pan Slováček zařizuje své milence v Přerově výstavu. Celebrity tam hrály tenis, on tam zařídil výstavu a ona se ho už nepustila,“ uvedla.

I když od provalení nevěry Slováček několikrát slíbil, že s Gelemovou ukončuje veškeré styky, několikrát svůj slib porušil, a Dáda dokonce začala uvažovat o rozvodu. Nakonec od něj však upustila. „Proč by se měl člověk po 33 letech manželství rozvádět,“ dodala.

VŠE O DÁDĚ PATRASOVÉ, FELIXU SLOVÁČKOVI A LUCII GELEMOVÉ NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Fotogalerie
10 fotografií