K setkání české a světové hvězdy došlo překvapivě už v devadesátých letech! „Bylo to nějak po revoluci, když se v Praze dělal festival Zlatý golem. Měl to být takový trucpodnik Karlovým Varům, ale konal se jen jeden ročník. A na zahájení tehdy byla pozvána Steepová,“ popsala Adamovská ve studiu, kde dabovala nejnovější film hollywoodské kolegyně Božská Florence.

Video
Video se připravuje ...

Adamovská o setkání s Meryl Streep! Byla v křeči! A pořád mlaská! Petr Macek, Lukáš Červený

Setkání prý ale bylo velmi uspěchané. „Dostala jsem se k ní přes všechny ty bodyguardy a prohodily jsme spolu pár konverzačních vět. Pamatuji si její stisk ruky. Říkala, že je strašně ráda, že mě poznává…“ směje se Zlata. „Působila étericky a přišlo mi, že je to od ní trošku póza, taková ta hraná vstřícnost. Nebyla prostě ve své kůži, alespoň jsem z ní měla takový pocit.“

Video
Video se připravuje ...

Meryl Streepová a Hugh Grant jako milenci? Film o nejhorší zpěvačce světa jde do kin! Magicbox

Prací na Božské Florence, která přijde do kin v létě, strávila Adamovská několik hodin, což je dnes u dabingu luxus. „Ona totiž hraje velmi nepřehledně, má spoustu mlasků, pootevření pusy, nedá se na to vůbec připravit. Rytmus jejího povídání je nevyzpytatelný,“ dodává herečka.

Fotogalerie
15 fotografií