Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dětští milenci jsou opět na útěku! Petr (14) a Mija (13) doma vydrželi jen měsíc

Autor: lm - 
13. května 2016
14:38

Opět utekli! Dětští milenci Mija Kadijevič (13) a Petr Šafránek (14), kteří byli v dubnu dva týdny na útěku, jsou znovu nezvěstní. Mija zmizela po odchodu do školy. Rodičům nechala dopis, ve kterém přiznala, že odchází.

Petra (14) a Miju (13) hledala v dubnu kromě zoufalých rodičů celá země. Pár spolu donedávna navštěvoval stejnou školu, ale rodiče Petra se přestěhovali kousek od metropole a dětští milenci se už nemohli vídat tak často. Zřejmě kvůli tomu začátkem dubna utekli. Chlapec předtím z domova vzal větší obnos peněz a s Mijou pobýval v hotelech. Po dvou týdnech se pak vrátili domů.

Jenže doma dlouho nepobyli a policisté po nich v pátek znovu vyhlásili pátrání. „Dívka odešla dnes ráno do školy, kam však již nedorazila. Následně rodiče doma našli dopis s tím, že odchází a zároveň si odnesla větší množství oblečení,“ uvedl na webu policejní mluvčí Jan Daněk.

Mija měří 165 centimetrů a má vysokou hubenou postavu. Má oválný obličej, hnědé oči a hnědé vlasy. Nosí rovnátka, na kterých má nalepené gumičky černé barvy. Vzhledem k tomu, že si z domova vzala oblečení, policisté si nejsou jisti, co má na sobě.

Petr měří 170 centimetrů a má vysokou hubenou postavu. Má hnědé oči a hnědé vlasy česané na patku. V době odchodu z domova měl na sobě modré kraťasy nad kolena se vzorem malých kytiček, béžové kecky, kostičkovanou košili vybledlé červené barvy s dlouhým rukávem a pod ní bílé triko. Na zádech měl batoh tmavě modré barvy s jasným světle červeným spodkem. Na krku měl přívěšek s delfínem.

Jestliže víte, kde se dívka nebo chlapec nacházejí nebo jste je viděli, kontaktujte linku 158.

 

 

skaara ( 13. května 2016 19:58 )

Tak tyhle parchanty bych podruhé už nehledala, ani nic o jejich zmizení nehlásila na policii. Chtějí žít sppolu, tak ať žijí a nikoho s tém už neobtěžujou

marlen52 ( 13. května 2016 19:21 )

Hanzelka a Zikmund

ellenic ( 13. května 2016 19:11 )

Rodičů je mi líto, musí to být skutečně nervy . Je vidět, že tihle dva puberťáci si vůbec neváží toho, že mají milující rodiny. Až je převezou do diagnostického ústavu, tak si to možná uvědomí. To jim nedošlo, že ve škole budou mít neomluvené hodiny a budou tak muset nejspíše opakovat ročník. Ten kluk vypadá, že by mu spíše slušel kyblík a lopatička , než nezletilá holčina v posteli.

majojo ( 13. května 2016 18:03 )

Takže poupátka si přišla domů jen natankovat drobné. A co rodiče? Když se vrátili poprvé, přivítali je se slzami štěstí a otevřenou náručí? No tak to maj. Schválně, jestli přitáhnou podruhé, proplesknou je konečně?

zdenekk_ ( 13. května 2016 16:55 )

A už zase někde mrrdají jako já se svoji ségrou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání