Anna Polívková (37) a Martha Issová (35)

Setkaly se, když Martě bylo třináct a Aničce patnáct let. A od té doby jsou nerozlučná dvojka. A to také předvádějí i na divadelních prknech La Fabriky v představení Krasavice interkontinentální. Kdo by nevěděl, že jsou jako sestry, podle toho, jak se po sobě plazí při představení, myslel by si, že je pojí víc než přátelství. Navíc spolu žily pod jednou střechou.

„Když bylo Anče osmnáct nebo tak nějak, přizvala mě k sobě do bytu, který jí koupila maminka, aby na ni nemusela čekat, až se vrátí z mejdanu. Bydlely jsme spolu rok, než Anička odjela na dva roky do Paříže studovat cirkusovou školu,“ prozradila Martha v jednom z rozhovorů. Lesbické hrátky představí v divadle už 16. a 25. května.

Herečky Anna Linhartová (22) a Anna Fialová (20)

Dcera Jitky Asterové (56) a vnučka slavného »Limonádovníka « Karla Fialy (90) se znají z herecké konzervatoře. Obě jdou ve šlépějích slavných rodin. Společně si zahrály i ve filmu Vojty Kotka (29) Padesátka (2015). Nedávno své přátelství povýšily.

Vzhledem k tomu, že ani jedna zrovna s nikým nerandí, tak se holky sestěhovaly do jednoho bytu v samém centru Prahy, takže život se pro ně stal velkým mejdanem. Aničky doma natáčí gastronomická videa, protože rády jedí, a venku se oddávají bohémskému životu, kde pivo teče proudem a cigaretový dým nikdy neuhasne…

Modelky Nikol Švantnerová (23) a Kateřina Krobová (24)

Přátelství mezi kráskami netrvá příliš dlouho, zato je velmi intenzivní. Dívky se poznaly loni v lednu během soustředění České Miss v exotickém Thajsku. „My jsme si s Kačenkou z té desítky holek zbyly. Je jediná, se kterou jsem navázala přátelství, a dodnes podnikáme různé výlety, voláme si a prostě o sobě víme,“ svěřila se vítězka loňského ročníku Nikol s tím, že sexy fotografie v plavkách nebo spodním prádle vznikly za účelem uchování památky na krásné přátelství.

„Celé to bylo v naší režii, za fotografem Jiřím Matýskem jsme jely až do Ostravy, takže jsme to spojily s krásným výletem. Myslím, že výsledek je perfektní,“ chválí se Švantnerová.

Fotogalerie
15 fotografií