George Clooney má slabost pro krásné ženy, takže jeho šarmu neodolala spousta hereckých kolegyň. Krátký románek prožil s představitelkou Bridget Jones Renée Zellweger. I když spolu dlouho neskotačili, tak Renée se z jeho kopaček dlouho nemohla dostat. Prý si několikrát před jeho domem rozkopla stan a pár nocí tam spala. Ale herce její kotlíkaření za srdce vůbec nechytlo, takže to brzy vzdala, kopla do sebe pár neurolů a vodek a bylo po smutku.

Velmi zajímavý vztah měl George s o hlavu vyšší zápasnicí wrestlingu Stacy Keibler. Jejich láska vydržela pouhé dva roky. Jak rozchod probíhal, ví jen oni dva, ale určitě nebyl Clooney tak na koni jako v předchozích případech. Naštvat Stacy, která je z ringu zvyklá s protivníky mrskat o zem a pohazovat s nimi jak s balonem, není dobré.

Po blonďaté wrestlerce poznal atraktivní právničku Amal Alamudiin a světe div se, po 19 letech staromládenectví vlezl do chomoutu. Devatenáctka je zřejmě jeho osudové číslo. Protože právě takového věku se dožil jeho vietnamský čuník Max. I když z mini prasátka vyrostlo 150 kilo vážící prase, tak George mu zajistil takový luxus, že o něm ani ženy nesní. Max měl vedle jeho sídla v Los Angeles vlastní domeček a na cestování speciálně upravený karavan. Když Max odešel do věčných lovišť, George byl velmi smutný.

Max se stal členem mé rodiny. Je neuvěřitelné, jak vám tak divné zvíře může přirůst k srdci,“ řekl herec deníku USA Today. „Žádné další prase už nechci, Max zosobňoval všechno, co je vepří,“ prohlásil po čuníkově smrti. Co by za takovéhle vyznání daly jeho bývalky...

Hollywoodská star doposud není otcem, nebo o tom neví. Ale pochybuji, že by si to některá nechala pro sebe. Všichni doufají, že konečně Amal bude matkou jeho dětí.

Fotogalerie
11 fotografií