Tak jdeme na to, držte mi palce,“ řekl Blesku statečný Gott, oblečený v kostkované bekovce, zatímco jeho manželka vykládala velký kufr, který si Karel zabalil. Podle našich informací bude hospitalizovaný týden až deset dní.

Paní Gottová odvezla dnes pana Gotta do VFN na Karlově náměstí. Více informací, s ohledem na soukromí pana Gotta, nebudu poskytovat,“ řekla zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Slavíkova operace nesouvisí s rakovinou mízních uzlin, kterou prodělal. „Ale je životně důležitá. Je to nepříjemná věc, musí se potom dodržovat velmi přísná dieta,“ řekl už před týdnem.

Zákrokem ve zpěvákově břišní dutině lékaři podle informací Blesku vrátí do původního stavu zakončení trávicího traktu. V provizorním řešení bylo od konce října, kdy Gott prodělal náhlou příhodu břišní. Právě během ní doktoři odhalili, že trpí rakovinou mízních uzlin.

Tu nakonec Karel po náročných šesti chemoterapiích porazil. Teď přichází na řadu dořešení problému s trávením. Původní informace mluvily o tom, že Gotta budou operovat v IKEM, jelikož právě tam ho s náhlou příhodou břišní přijali loni na podzim a minulý týden tam byl také na vyšetření.

Podle aktuálních informací šlo ale jen o kontrolu srdce, které mu loni často rozechvěla arytmie. Vyšetření dopadlo v pořádku, a proto se lékaři z IKEM domluvili s těmi na Karlově náměstí, kde se mimochodem Gott léčil s rakovinou, že v jeho operaci nestojí žádná překážka.

Ještě v úterý večer stihl Slavík přijet pogratulovat k 85. narozeninám herečce Jiřině Bohdalové. Na párty v Michnově paláci se skvěle bavil a dokonce si na popud oslavenkyně poprvé sundal klobouček a ukázal, jak mu po náročných chemoterapiích rostou nové vlasy. 

VŠE O KARLU GOTTOVI A JEHO BOJI S NEMOCÍ A OPERACI ČTĚTE >>> ZDE!!!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott ukázal, jak se uzdravuje a rostou mu vlasy! Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií