Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Roční holčička prohrála boj s rakovinou. Její táta si ji před smrtí na oko vzal

Autor: shp - 
4. května 2016
22:31

Když lékaři zjistili, že má na mozku neoperovatelný nádor, dali jí jenom dva dny života. Teprve roční Poppy-Mai Barnard z britského Thetfordu v Norfolku přitom už jako malinká byla fascinována svatbami. Její tatínek si ji proto na oko vzal za ženu, aby si vyzkoušela, jaké je to být nevěstou. Teď už je nebohá holčička v nebi.

Nádor měla dívenka přímo za okem, lékařům tak bylo hned jasné, že ho chirurgicky odstranit nemohou. I když Poppy-Mai podstupovala chemoterapie, bylo jasné, že ji nezachrání. Tatínek Andy (31) se proto rozhodl, že jí uspořádá svatbu, jakou si přála zažít v dospělosti a kterou znala jenom z televize.

Obřad proběhl v polovině března, když lékaři odhadovali, že jí zbývají pouze dva dny života. Poppy-Mai nakonec bojovala další dva týdny. Pak ale začala být ospalejší a stále unavenější. V úterý vydechla roztomilá a usměvavá holčička naposledy. Její rodiče jsou z toho zdrcení.

Stalo se to, když ji zrovna maminka hladila po hlavě. „Poppy-Mai, naší překrásné princezně dnes narostla andělská křídla. Byla v mém náručí, když ji maminka hladila po hlavě. Už teď mi tak chybí,“ napsal zdrcený tatínek na Facebooku.

sores ( 5. května 2016 13:53 )

Pokud si bere k sobě bůh jen ty hodné jak se říká, tak je tedy lepší být kretén,zloděj,lhář a podvodník a dožiji se nádherně vysokého věku!

.krakonos5oo. ( 5. května 2016 11:58 )

Nenapadlo tě náhodou, že by to mohla být kritika toho, na čem pleskáci vydělávají peníze? Na chytrého mrkni, do hloupého kopni.

sores ( 5. května 2016 10:59 )

 Jak by to vysvětlil farář! pokud ten všemohoucí od slova může vše existuje proč dopustí aby nevinné dítě které nikomu neublížilo zemřelo tak záhy??? A rodiče mají celoživotní bolest??? Kde byl bůh a jak se na to může dívat aby trpělo dítě???????? Tak to by mě moc zajímalo vážení věřící!!!

kravanebeska ( 5. května 2016 10:39 )

Uchylaku jeden odpornej. Doufam, ze deti nemas a mit nebudes, hovado! Blici smajlik tady neni? 

panda82 ( 5. května 2016 08:06 )

takhle uvažuje jen pedofil, a zvrhlík

Zobrazit celou diskusi