Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Mladík na Uherskohradišťsku převrátil BMW a vypadl z něj. V nemocnici zemřel

Autor: ljš - 
2. května 2016
16:02

Pětadvacetiletý muž nepřežil havárii osobního automobilu značky BMW na silnici mezi Ostrožskou Lhotou a Uherským Ostrohem na Uherskohradišťsku. Mladík havaroval v sobotu večer, vážným zraněním podlehl později ve zlínské krajské nemocnici.

Podle ní řidič dostal při průjezdu zatáčky zřejmě ve vysoké rychlosti smyk a s vozem vyletěl mimo silnici. "Poté sjel z travnatého srázu do pole, kde se ještě vozidlo přetočilo přes střechu. Během nehody mladík z vozidla vypadl. Na místo byla přivolána letecká záchranná služba, která zraněného muže ihned transportovala do krajské nemocnice ve Zlíně," uvedla uherskohradišťská policejní mluvčí Milena Šabatová.

Zda byl řidič pod vlivem alkoholu, prokáže až nařízený odběr krve. Policisté událost vyšetřují. Letos je to druhá dopravní nehoda na Uherskohradišťsku, která si vyžádala lidský život. V dubnu nepřežil osmdesátiletý řidič střet dvou osobních aut na silnici mezi Uherským Brodem a Uherským Hradištěm. Loni na Uherskohradišťsku při nehodách zemřelo 17 lidí.

fotrpjotr ( 2. května 2016 16:46 )

Havlova mládež neumí kromě chlastu a fetování vůbec nic.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání