Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Noční chodec na dálnici D10: Po srážce s autem na místě zemřel

Autor: ČTK - 
30. dubna 2016
10:40

Na dálnici D10 ve směru na Prahu mezi Kosmonosy a Mladou Boleslaví srazilo v noci z pátku na sobotu osobní auto chodce. Ten svým zraněním na místě podlehl. Provoz na dálnici ve směru na Prahu byl poté přibližně na hodinu a půl zcela zastaven. ČTK to řekl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. Posádka auta vyvázla bez zranění, přítomnost alkoholu byla vyloučena.

„Můžeme potvrdit, že mladoboleslavští kriminalisté prověřují v současné době všechny okolnosti tragické dopravní nehody, ke které došlo na 46,5 kilometru dálnice D10 ve směru na Prahu, při které došlo ke střetu chodce s osobním automobilem Škoda Octavia,“ řekl Chalupa. Chodec, zatím neznámé totožnosti, podle něj utrpěl taková zranění, kterým na místě podlehl.

„Byla nařízena soudní pitva,“ doplnil Chalupa s tím, že po dobu vyšetřování na místě byla dálnice asi na hodinu a půl zcela uzavřena. „Provoz byl zcela obnoven krátce po půl čtvrté,“ dodal mluvčí.

U nehody zasahovali i hasiči. „Událost jsme dostali ohlášenou v 01:20 hodin a krátce před půl čtvrtou jsme odjeli. Hasiči provedli nasvícení místa události a po dobu vyšetřování byl provoz na dálnici zastaven,“ potvrdil mluvčí středočeských hasičů Petr Svoboda.

Příčiny tragické nehody nadále vyšetřuje policie.

moiaza ( 30. dubna 2016 11:43 )

Adrenalin je svinstvo. Stejně jako marjánka.

Zobrazit celou diskusi