Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Festival nenávisti: Palestinské děti předstírají, že bodají a střílí do Izraelců

Palestinské děti na festivalu předstíraly, že zabily Izraelce.
Palestinské děti na festivalu předstíraly, že zabily Izraelce.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
30. dubna 2016
22:01

Chudáci děti! Někdo těmto malým a nevinným ratolestem vymyli dospělí mozky. Palestinská dívka na festivalu nenávisti předvedla, jak bodá do Izraelců, kteří ji následně zastřelí. Nechutné divadlo odvysílala televize Hamás, která patří stejnojmennému islamistickému hnutí.

K na oko zastřelené dívce v hidžábu na záběrech televize přibíhají přítelkyně, které její smrt oplakávají. Nepomstěna však nezůstane. Po chvilce se na místo vplíží maskovaný palestinský terorista.

S automatickou puškou pak zastřelí oba izraelské vojáky a všichni jásají. Z videa běhá mráz po zádech. Zvláště, když si člověk uvědomí, v čem palestinské děti vyrůstají a že jejich rodiče souhlasí s účastí na takovémto festivalu.

Bizarní je, že ho pomáhala financovat britská charitativní organizace Interpal. Její logo je na záznamu jasně patrné v pozadí. Na festival přispěla v přepočtu necelými 240 tisíci korun. Jenže v domnění, že jde o festival týkající se výuky dětí.

Interpal, ve kterém figuruje i několik členů britského parlamentu, násilí samozřejmě odsoudil. Co však vyroste z dětí, které navedli fanatičtí rodiče, je lepší nedomýšlet…

Video  Festival nenávisti: Palestinské děti vraždí Izraelce.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

tgbg ( 1. května 2016 13:39 )

Žádní Palestinci neexistují, jsou to jenom a jenom arabové!!!!

eda22 ( 1. května 2016 09:45 )

Izrael vznikl pod svým jménem v 10. století záporného letopočtu, podobně jako jeho jižní soused, Judské království. Palestina byl a je posměšný římský termín pro území Izraele a Judska po roce 70. občanského letopočtu.

eda22 ( 1. května 2016 02:23 )

Nemanipulujte s fakty. Izrael se k Palestincům chová vlídně, stáhl se z Gazy a měst v Judeji a Samaří, rozhodně neomezuje náboženství "Palestinců", bourá pouze domy teroristů jak ho to naučili Britové. Izrael v hranicích před rokem 1967 není ubránitelný, Izraelci vyhráli obrannou válku a území jim náleží po právu. Název "Palestina" zavedli Římané po vyhnání Židů z Judeje a Izraele po druhém protiřímském povstání. Žádný palestinský národ neexistuje, jsou jen palestinští Arabové. "Palestinský národ" je umělý politický koncept.

papik ( 1. května 2016 01:49 )

Jak je to možmé? Izrael se přece k palestinským občanům chová tak vlídně, dává jim plná práva, neomezuje jejich náboženství, nebourá jejich domy, nevězní je bez soudu, nemučí je ani neprovádí ponižující a zdlouhavé prohlídky, usiluje o vznik Palestiny, zatímco Palestinci chtějí zničit izrael a nechtějí jen svoji svobodnou část země. Navíc všichni židé jsou potomci původních židů a židovští osadníci si novou půdu vždy kupují nikdy by se nesnížili k násilí. Nebo nám snad média něco zamlčují a ukazují jen jednu polovinu pravdy? Hamás je ochoten uznat sice hranice Izraele z roku 1967, ale o tom zas nechce slyšet Izrael, ten by zase nejradši jakékoliv zmínky o Palestině vymazal ze všech encyklopedí a historických pramenů.

jiri.k ( 30. dubna 2016 22:38 )

A pak se budou někteří zavzdušňovat, když izraelští vojáci po zneškodnění muslimských vrahounů s noži, tomu, co ještě přežil propálí ještě ránou jistoty tu vypláchlou dutinu toho vrahouna.

Zobrazit celou diskusi