Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lumír jel pro velké peníze a zmizel: Policie ho našla bez koruny v nemocnici

Lumíra našli policisté v nemocnici.
Lumíra našli policisté v nemocnici.  (Autor: Policie ČR, archiv Blesku)
Autor: ljš - 
29. dubna 2016
10:25

Báli se nejhoršího! Rodina pohřešovaného Lumíra B. si ale může alespoň částečně oddechnout. Policie muže totiž po třídenním pátrání našla, bohužel ale v nemocnici.

Lumír B. byl naposledy viděn v úterý 26. dubna kolem poledne, když odjel autobusem z Hradištka do Prahy, kde si měl vyzvednout větší finanční obnos. Pak už se ale nikomu z blízkých neozval, ani o sobě nepodal jakoukoliv zprávu.

Policie proto vyhlásila pátrání a případem se intenzivně zabývala. Kvůli balíku peněz, pro který si jel, byla totiž ve hře i varianta, že mohl být například přepaden. Policisté prověřovali všechny možnosti – opakovaně například kontaktovali pražské nemocnice, což se nakonec ukázalo jako správná cesta.

„Pohřešovaného muže jsme našli v jednom zdravotnickém zařízení,“ řekl v pátek Blesk.cz policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. „Hospitalizován tam byl až o den později,“ dodal.

Co pohřešovaný muž v Praze celé úterní odpoledne a noc dělal, zůstává záhadou. Za jeho hospitalizací ale podle mluvčího nestojí cizí zavinění. „Do nemocnice se dostal kvůli zdravotní indispozici. Zmíněné peníze si vůbec nevybral,“ vysvětlil Chalupa.

6010 ( 29. dubna 2016 17:21 )

Fuj, to jsem si oddychla.Takový nervák.A příště ať si jede pro větší obnos s někým z rodiny.V této době je to risk.

moiaza ( 29. dubna 2016 16:36 )

Toto byl jediný článek, který jsem dokázal přečíst celý. U všech ostatních mi postačily titulky. Blesk se dobře čte. Osobně na přečtení Blesku mi stačí 2-4 minuty.

asijo ( 29. dubna 2016 12:03 )

Asi mu ty údajné peníze vlezly do hlavy,proto onemocněl.

vseznaleksenior ( 29. dubna 2016 11:57 )

Poku ječ vypovedni hodnota clanku alespon 90 procentni, je tohle bezohlednost vuci spoluobcanum i Policii... Ono to tak vypada jako ze to je jejich pracovni napln...No a vychova deti/* tech Poldu/...ta je kde..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání