Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie hledá »umělce« z Olomouce: Při sprejerství se nechal natočit

Autor: ljš - 
27. dubna 2016
16:39

Za bílého dne sprejoval na jedné z hlavních olomouckých ulic na fasádu domu a nechal se při tom natočit. Policie nyní po tomto „umělci“ pátrá. Připravit si může dva tisíce korun za poškození cizí věci.

Mladý sprejer, který je na tom s rozumem zřejmě zhruba stejně jako s talentem, si pro svůj neidentifikovatelný stříbrný obrazec o rozměrech 250 x 175 centimetrů vybral dům v ulici Palackého. Své veledílo na něj sprejoval v pondělí mezi půl třetí a třetí odpoledne.

Nepočítal ale s tím, že při tom bude natočen. Z kolemjdoucího kameramana byl sice zaskočený, ve čmárání ale pokračoval dál. Ke své smůle se ale podíval do objektivu, a policie tak mohla zveřejnit detailní fotografii jeho obličeje.

„Žádáme o pomoc občany, kteří by nám ze získané fotografie a videozáznamu pomohli zjistit totožnost pachatele podezřelého z přečinu poškození cizí věci. Se svými informacemi se můžete přihlásit na linku 158. Také se můžete osobně dostavit na OO Olomouc 1, Sokolská ulice,“ uvedla policejní mluvčí Marie Štrbáková.

provokaterka ( 27. dubna 2016 17:50 )

To musí být jedině sluníčkář,nikdo jiný tak hlopý nemůže být.

pohlavnenakazenajusa ( 27. dubna 2016 17:47 )

Jééé, Jusa!

anka ( 27. dubna 2016 17:27 )

, mam takovy pocit, ze si strelil do cerneho

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání