Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zdrogovaný a opilý muž na čtyřkolce narazil do hradu! Naštěstí byl jen nafukovací

Zdrogovaný a opilý muž na čtyřkolce narazil do hradu! Naštěstí byl jen nafukovací. (Ilustrační foto)
Zdrogovaný a opilý muž na čtyřkolce narazil do hradu! Naštěstí byl jen nafukovací. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
27. dubna 2016
14:02

Kuriózní nehodu vyšetřovali policisté na Semilsku. Řidič čtyřkolky pod vlivem drog a alkoholu narazil na náměstí do hradu. Jeho jediným štěstím bylo, že šlo pouze o nafukovací atrakci pro děti.

Skákací hrad je nebezpečná věc. Přesvědčit se o tom v neděli mohl zfetovaný a opilý řidič čtyřkolky, který kolem třetí ráno projížděl náměstím v Libštátě, kde se konala tradiční pouť. 

„Poté, co projel křižovatkou rovně, havaroval čelně do složeného nafukovacího skákacího hradu. Poškodil přitom plachtu, která atrakci zakrývala. Řidič vyvázl bez zranění, ačkoliv neměl na hlavě přilbu,“ uvedl policejní mluvčí Petr Kmínek.

Do alkohol testeru řidič nadýchal 2,5 promile alkoholu a měl pozitivní i test na marihuanu. „Dále vyšlo najevo, že uvedené vozidlo nemá platnou technickou prohlídku. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 2 000 korun. Za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí řidiči trest odnětí svobody až na tři roky,“ doplnil mluvčí.

 

moiaza ( 27. dubna 2016 15:41 )

Zemanovec? Nejsi zdrogovaný?? Vždyť ty fetky jsou Havlovy děti a voliči ODS.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání