Zdá se, že kolem reality show Tvoje tvář má známý hlas vznikají nepěkné zmatky. Moderátor Ondřej Sokol od začátku show hlásí, že zpěváci zpívají naživo. Mnozí diváci, a že jich je každou sobotu čím dál tím víc, to ale pochopili tak, že je soutěž vysílaná v přímém přenosu.

A po pátém odvysílaném kole, kdy Adam Mišík fantasticky předvedl zpěváka Prince, si stěžují, že je od účinkujících nevkusné, že neuctili jeho památku. Prince totiž minulý čtvrtek zemřel.

Diváci si stěžují, že účinkující neuctili památku Prince.
Autor: Facebook

Vzhledem k tomu, že je reality show předtočená minimálně dva měsíce dopředu, v době, kdy Mišík imitoval Prince, nikdo netušil, že světová hvězda náhle zemře. „Když se ti to povede, tak ti slibuji, že Princovi pošlu nahrávku,“ řekl dokonce tanečník Yemi A.D., který učil Adama choreografii...

Diváci žijí v domění, že show se vysílá živě.
Autor: Facebook

Sledovanost

Pátý díl show sledovalo neuvěřitelných 1 820 000 diváků, díky čemuž TV Nova jednoznačně ovládla sobotní večer na televizních obrazovkách. O polovinu méně, tedy 779 tisíc diváků, si pustilo na ČT1 Zázraky přírody a ČT2, která vysílala Dech života, sledovalo 268 tisíc lidí.

Jak vznikají masky pro show Tvoje tvář má známý hlas? Fotogalerie zde>>>

Fotogalerie
13 fotografií