Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sestřelili MH17 Ukrajinci? Máme nové důkazy, tvrdí BBC v dokumentu

Autor: haj - 
25. dubna 2016
05:04

Podle oficiálních zpráv způsobil pád malajsijského letounu nad východní Ukrajinou v červenci 2014 ruský protiletadlový systém Buk. Jenže dle nových důkazů měla ve skutečnosti tragický konec letu MH17 na svědomí ukrajinská stíhačka.

Usvědčující obvinění mají prý být odhalena v dokumentu BBC, která zatnou tipec všemožným teoriím o důvodech osudné havárie, při níž přišlo o život 298 lidí. Namísto ruského Buku vystřeleného proruskými rebely šlo podle všeho o stíhačku.

„Nejprve jsme viděli černý kouř a dvě letadla jako malé stříbrné hračky. Jedno letělo rovně a druhé se otočilo, narazilo do něj a pak se vrátilo,“ promluvila svědkyně nehody Nataša Beronina, jejíž svědectví si do svého dokumentu vybral investigativní novinář Billy Six, který vyzpovídal zhruba stovku lidí. Sedm z nich prý vypovědělo, že na vlastní oči viděli stíhačku.

Údajně měly být dokonce přítomné dvě střely, z nichž jedna vystřelila raketu vzduch–vzduch a druhá to napálila rovnou do zadní části kokpitu stroje. Ovšem pilot Vladislav Vološin, který byl ze sestřelení letounu obviněn, něco takového popírá.

gabreta ( 25. dubna 2016 12:07 )

Proč po tak dlouhý době ještě není jasně řečeno kdo střílel? Že by západ nevěděl kdo to byl a čím, když v tý době byly všechny špionážní družice NATO otočený na Ukrajinu kvůli sledování pohybu Rusáků? Je jasný, že se to ví, akorát je třeba to nechat vyhnít, aby západ z toho nevyšel jako blbec a neztratil u zbytku populace důvěryhodnost a důvod sankcí a protiruských nálad!!

ivoadler ( 25. dubna 2016 10:42 )

Co se to furt omílá! Že MH17 sestřelili Ukrajinci je veřejným tajemstvím. Jen v našem zas raném Česku se to nesmí říct.

turan ( 25. dubna 2016 10:27 )

Hurá píšuci debílkové!Akosi rýchlo ste "zabudli" že sami Rusi úpotvrdili že lietadlo zostrelila raketa Buk,na základe nájdených črepín,ale tvrdili že to bol BUK Ukrajinský! Takže "vyletela kačička"!

anno ( 25. dubna 2016 10:20 )

Že MH17 sestřelili Ukrajinci se již dávno vím. Nebot u nás existuje Cenzura jako za bolšáma, tak se o tom nesmí psát! Ale Holandané to už dávno VÍ, proto v referendu řekli UKRAJINCŮM s vízy jasné NE!!!!

hanspaulov ( 25. dubna 2016 09:42 )

Co takhle Hate Free, tgbg? Že nevíte, tgbg, o co jde? Pro začátek by stačilo zkusit neříkat, co nemohu prokázat, na př. údajné zavraždění Karla Kryla, kterého na př. "božský" Václav Havel silně nesnášel, stejně jako Ludvíka Vaculíka, jednoho z mála opravdových odpůrců komunistického režimu. O vyvolání dvou světových válek snad ani netřeba hovořit. Každý kdo absolvoval aspoň na základní škole dějipis, ví kdo, co, kdy a proč začal. A co takhle něco o Indiánech? Amerických.

Zobrazit celou diskusi