Ještě než Lucie Bílá odzpívala tři velkolepé koncerty v Bratislavě, slibovala obrovskou show, kterou jí bude Madonna závidět. To ale fanoušci ještě netušili, že od královny popu zkopíruje kompletně celý čtyři roky starý koncert.

Bílá se chlubila identickou projekcí, kostýmy, scénou a rekvizitami. Při jedné písni, kdy je Madonna na jevišti s kytarou v ruce a za zády na videoprojekci zpívá Nicky Minaj, Lucie vyšla také s kytarou, jen Nicky vyměnila za Celeste Buckingham.

Kvůli kritice, která se na zpěvačku za kopírování snesla, Lucie promluvila. „Udělala jsem to proto, že Madonna je kolegyně, které si strašně vážím. Mám všechna její cédéčka, mám je vlastně všude – a je to člověk, kterému jsem se chtěla poklonit. Chtěla jsem potěšit každého, kdo přijde, ale taky ukázat, koho si vážím. Písnička Primadonna je smeknutí klobouku před Madonnou,“ přiznala Bílá pro Prásk.

Madonna není navíc jediná, od koho si Bílá půjčuje nápady. Od Katy Perry si například vypůjčila hudbu k písni, od Kylie Minoque obšlehla rekvizitu pro svůj koncert, zapátrala i v práci Beyoncé, Britney Spears či Lady Gaga.

Jestli to fanoušci srovnávají s Madonnou, tak jsem pyšná. Někdo mi vyčetl, že jsem Madonna pro chudé, ale já budu Madonnou pro chudé velmi ráda,“ dodala zpěvačka s úsměvem. Vlastními nápady a originální show by fanoušky ale jistě potěšila mnohem víc.

Fotogalerie
13 fotografií