I když si budou před potenciálními klienty a médii padat do náruče, tak už nikoho nepřesvědčí, že coby moderátorská dvojice mohou fungovat. Nemohou. Tady je 7 důvodů, proč by se Mareš s Boučkem měli od sebe držet daleko a zbytečně si před sebou neměřit velikost svých penisů.

1.  Zatímco Leoš si myslí, že snědl Šalamounovo ho*no, Libor k němu jen občas přičichne, ale naštěstí si rychle uvědomí, že stačí sníst talíř vtipné kaše.

2.  Oba mají slabost pro krásné ženy, oba je už v posteli měli a mají, ale přesto nedokážou hokejistům či fotbalistům odpustit, že zatímco oni je musí celý večer ukecávat a ohromovat šampaňským, jim stačí hokejka nebo balon.

 3.  Ani jeden není týmový hráč. Každý je rád sám za sebe, takže štěstí, že jen drží mikrofony. Setkat se v tenisové čtyřhře, tak se buď ubijí raketami, nebo se jejich podání změní v cílené útoky a rychle by byl překonán rekord Australana Samuela Grotha, jehož podání nabralo rychlost 263 km/h!

4.  Už to, že se letos nesnažili na galavečer sladit v oblečení, také o lecčems svědčí. Podle billboardů by to šlo, ale proč, že, pánové...?

5.  Úvodní samba byla z dílny Leoše, protože to byl loni jeho jediný závratný počin, tedy kromě rozchodu s Petrou Faltýnovou. To, že se do toho Libor nechal uvrtat, OK, aspoň se nepokoušel oživit své prkenné tělo.

 6.  Koho ze zákulisí napadlo moderovat se sluchátky na hlavě, což připomínalo komentování sportovního přenosu, netuším.

7.  V polovině přenosu bylo viditelné, že toho chlapci mají oba plné brýle, Libor připomínal spařeného „lobstera“ a Leoš se už potkával, jak byl zrychlený.