Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaké je vaše vnitřní zvíře a v čem vám může pomoci?

/
  • Znáte své vnitřní zvíře? Pomůže vám ve složité životí situaci
    Znáte své vnitřní zvíře? Pomůže vám ve složité životí situaci (shutterstock.com)
    30. března 2016 ● 11:00

    Máte nějaké zvíře, které je vašemu srdci blízké, nebo se vám nějaké začalo znenadání zjevovat, ať už v reálném světě nebo ve snech? Neočekávané objevení se nějakého zvířete může být považováno za znamení - přesněji, jeho vlastnosti mohou značit nějakou zprávu, kterou vám posílá vyšší moc.

  • 1.

    Bizon

    Autor: shutterstock.com
    Bizon je symbolem hojnosti, boží prozřetelnosti a ochrany, představuje spojení s božstvím. Pomůže vám překonat problémy, kterými procházíte, pokud se obrátíte ke své intuici a budete poslouchat svůj vnitřní hlas. Bizon představuje sílu ducha, která je v každém z nás, pokud o ni požádá.

  • 2.

    Had

    Autor: shutterstock.com
    Had je symbolem magické energie, osobní síly a uzdravování. Reprezentuje tok vesmíru, Tao. Také může představovat zemskou energii. Pokud je vaším vnitřním zvířetem had, čeká vás velmi úspěšné období. Energie, kterou jste investovali se vám mnohonásobně vrátí. Ovšem nezapomínejte, že to, co zasejete, také sklidíte.

  • 3.

    Jelen

    Autor: shutterstock.com
    Jelen představuje mírumilovnost, nevinnost a bezvýhradnou lásku. Učí vás, že ať se děje cokoliv, nemáte zapomínat na to, co je v životě opravdu důležité, a to je právě láska. V těžkých cvhílích nás nabádá, abychom požádali o pomoc bližní.. Může ale také přinášet období vášně a bezhlavé zamilovanosti.

  • 4.

    Jestřáb

    Autor: shutterstock.com
    Jestřáb je posel vyšší moci. Když se objeví ve vašem životě, měli byste pozorně sledovat znamení, souběh událostí a sny. Přichází k vám něco důležitého nebo je potřeba, abyste se něco důležitého dozvěděli.

  • 5.

    Kočka

    Autor: shutterstock.com
    Kočka je symbolem ženské a duševní energie. Je nezávislá, majetnická  a o moc se nedělí, vládne. Právě teď je nejvyšší čas porvat se o to, co je vaše. Nepřistupujte na kompromisy a nedejte nikomu šanci. Musíte vytáhnout drápky a pustit se na lov. Ohleduplnost stranou!

  • 6.

    Liška

    Autor: shutterstock.com
    Liška představuje nejen mazanost, lstivost a smysl pro humor, ale také pud sebezáchovy. Pokud momentálně řešíte nějaký problém, nesnažte se zvítězit za každou cenu. Liška vám napovídá, že občas vyhraje ten, kdo uteče. Pozorně si všímejte všech detailů.

  • 7.

    Medvěd

    Autor: shutterstock.com
    Medvěd je snílek a léčitel. Je spojen s podvědomím a nevědomím, se spirituální mocí a silou. Naznačuje vám, že byste se měli přestat zabývat maličkostmi a malichernostmi. Zamslete se, co je pro vás v životě opravdu důležité a přehodnoťte své cíle.

  • 8.

    Motýl

    Autor: shutterstock.com
    Motýl představuje cykly, proměnu a duši. Může se objevit jako zpráva od milovaného člověka, jež zemřel. Měli byste se věnovat sami sobě, uzdravit svoji duši a nastolit ve svém životě zase vnitřní klid a mír.

  • 9.

    Myš

    Autor: shutterstock.com
    Představuje zaměření na detail, nevinnost a důvěru. Myši jsou opatrné a orientované na rodinu. Naznačují vám, že byste měli pomoc, podporu a důvěru hledat v kruhu rodiny. Polevte s prací, méně se stresujte a věnujte svůj čas svým blízkým.

  • 10.

    Pavouk

    Autor: shutterstock.com
    Pavouk reprezentuje vyjádření vlastní reality tím, co vetkáváte do života. Je symbolem psaného jazyka a tudíž i komunikace. Jeho přítomnost vás může varovat před tím, abyste se nenechali chytit do sítí, které utkal někdo jiný.

  • 11.

    Pes

    Autor: shutterstock.com
    Pes představuje věrnost, ochranu, společenství a patřičnou divokou a nezkrocenou energii. Naznačuje vám, že jste ve šťastném období vašeho života. Vše, na co sáhnete se vám daří a přitom neztrácíte nic ze své lehkosti a přátelského přístupu.

  • 12.

    Sova

    Autor: shutterstock.com
    Sova reprezentuje magii, tajemství a skryté vědění. Když se objeví, může to značit, že byste měli věnovat velkou pozornost něčemu ve svém životě, možná svému zdraví, nebo duševnímu rozpoložení.

     

    Chcete se o symbolech a magii dozvědět více? vše co potřebujete znát pro čarodějnickou praxi naleznete v knize Debbe Tompkinsové ŠKola čarodějnictví, kterou vydalo nakladatelství Grada.

    Škola čarodějnictví, Debbe Tompkinsová, vydalo nakladatelství Grada
    Škola čarodějnictví, Debbe Tompkinsová, vydalo nakladatelství Grada
    Autor: Nakladatelství Grada

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz