Jeřábková je z nečekaného vyhazovu v šoku. Svou mateřskou si totiž kvůli moderování zpráv přizpůsobila, aby mohla nadále pracovat. Pracovala prý teď na dohodu, aby se nepřipravila o mateřskou, s tím, že po jejím skončení se normálně vrátí. Jenže teď má smůlu... 

Příjem je pro ni důležitý, a jak s ní na Barrandově zametli, ji mrzí. „Vzhledem k tomu, že nic nenasvědčovalo tomu, že by se něco takového mělo stát, je to pro mě velké překvapení. A tím, že jsem maminka na mateřské dovolené, tak to pro mne není vůbec milá zpráva,“ potvrdila informace Blesku Jeřábková.

Že její nečekaný vyhazov souvisí s nástupem nové moderátorky, která pro televizi může díky manželovi znamenat obří politické konexe, je nasnadě. „Nikdo vám to neřekne na jméno, protože se bojí o místo, ale všichni vědí, že Denisa musela vyklidit místo pro Mynářovou,“ dodává zdroj Blesku. Mynářová se ale brání. "Jsem v šoku, je to nehorázná lež. Já dostala nabídku od televize," říká.

Mynářová se na obrazovky také vrací po porodu, loni v květnu Alex kancléřovi porodila syna Vratislava. Předtím právě kvůli vztahu s Mynářem byla v České televizi, kde do té doby působila na ČT24, přesunuta na regionální zpravodajství, aby se vyhnula politickým tématům. 

TV Barrandov ovšem dala konec Jeřábkové do souvislosti s angažmá Alex sama. "V momentě, kdy se objevila možnost posílit moderátorský tým o Alexandru Mynářovou, jsme vycházeli z jasných dat, která vyplynula z výzkumu, jenž proběhl na konci loňského roku. Práce moderátorů je náročná a podobné změny jsou jedním z rysů, které toto zaměstnání s sebou nese. Vedení televize pro posílení sledovanosti ke změnám moderátorů často přistupuje a samozřejmě si na ně vyhrazuje právo," řekla mluvčí Barrandova Kristýna Šmejkalová. 

 

VŠE O VZTAHU ALEX NOSKOVÉ A KANCLÉŘE MYNÁŘE ČTĚTE >>> ZDE!!! 

 

Fotogalerie
18 fotografií

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V momentě, kdy se objevila možnost posílit moderátorský tým o Alexandru Mynářovou, jsme vycházeli z jasných dat, která vyplynula z výzkumu, jenž proběhl na konci loňského roku. Práce moderátorů je náročná a podobné změny jsou jedním z rysů, které toto zaměstnání s sebou nese. Vedení televize pro posílení sledovanosti ke změnám moderátorů často přistupuje a samozřejmě si na ně vyhrazuje právo.