Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladý Slovák vydělal za pár měsíců 2,5 miliardy korun! Jak se mu to povedlo?

Andrej Pančík vymyslel projekt a vydělal na něm miliardy.
Andrej Pančík vymyslel projekt a vydělal na něm miliardy.  (Autor: TV Markíza)
Autor: lm - 
14. března 2016
19:09

Tenhle mladý Slovák se ve světě určitě neztratí! Andrej Pančík z Banské Bystrice totiž během sedmi měsíců vydělal skoro 2,5 miliardy korun. Jak se mu to podařilo?

Andrej Pančík pochází z Banské Bystrice, odkud se vydal studovat na Oxfordu ve Velké Británii. Slovákovi ještě není ani 30 let a už je z něj miliardář. To vše díky tomu, že se nebál jít si za svým.

Mladík vymyslel projekt Represent, díky kterému můžou lidé na internetu navrhovat vlastní trička a pak je prodávat velkým obchodním řetězcům. Zisk z prodeje si lidé mohou nechat, nebo ho věnovat na charitativní účely. Celý proces od výroby až po odeslání zboží probíhá automaticky a návrhář se o nic nemusí starat. Projekt zaujal i hollywoodské celebrity Ashtona Kutchera a Jamese Franca, kteří do něj investovali.

Pančík projekt po sedmi měsících prodal zahraniční společnosti CustomInk a vydělal astronomickou sumu. Oficiální částka sice nebyla potvrzená, ale odhaduje se, jak uvedla TV Markíza, na přibližně 100 milionů dolarů (2,5 miliardy korun). Andrej, který teď bude pokračovat v dalších projektech, ostatním vzkazuje: Nebojte se vlastních nápadů!

Video  Mladý Slovák vydělal za pár měsíců 2,5 miliardy korun  - TV Markíza
Video se připravuje ...

mim33 ( 15. března 2016 01:02 )

Centrální banky se předhánějí v tisku ničím nepodložených peněz, úroky jsou už v záporu a investuje se ve velkém do takovýchto projektů. Na konci téhle jízdy bude celosvětový hospodářský krach.

krdasseneda ( 14. března 2016 20:20 )

Jako že si uštrikuje vlastní tričko?

gabreta ( 14. března 2016 19:27 )

Aranka Erbová.

Zobrazit celou diskusi