Jak to všechno začalo?

Možnost namíchat si vlastní snídaňovou směs je tu již od roku 2010. Mixit.cz slaví letos již šesté narozeniny. Na začátku všeho byl jednoduchý nápad dopřát lidem volnost při výběru jídla, nesvazovat je jednotvárností konzumu, ale poskytnout prostor pro originalitu a jedinečnost. Troufalý nápad? Bez velkých cílů nelze dosáhnout velkých věcí. A kdo jiný by měl mít tu drzost probrat lidi z letargie a stereotypního myšlení, než dva mladí studenti. To byl start, dva spolužáci, malý byt a velké ambice. Dnes dosáhli oblíbenosti a důvěry v jejich produkt a navíc ocenění Českou televizí v rámci soutěže EY Podnikatel roku v kategorii začínající podnikatelé. Zní to jako z amerického filmu? Filmové klišé, které se ale proměnilo v realitu. Dva Češi, kteří žijí svůj „americký sen“. Dvojice mladých podnikatelů, která má v Čechách fungující firmu a věrné zákazníky, si nyní stanovila nový cíl. Proniknout na polský a slovenský trh.

Autor: Mixit s.r.o.

Našláplý e-shop

Tomáš a Martin čelili rozhodnutí, zda dokončit studia, nebo se naplno věnovat svému projektu. I když je rodina a přátelé odrazovali, zvolili si svůj sen. Dnes vlastní jeden z nejvíce rostoucích e-shopů u nás. Jak to vlastně funguje? Výroba vlastní směsi nebyla nikdy jednodušší! Stačí si zadat stránku Mixit.cz a už to jede. Nažhavte své chuťové pohárky a namíchejte si svou vlastní snídaňovou pecku. Představivosti se meze nekladou. Nejprve je třeba se rozhodnout, jaký základ svému müsli dáte. Na výběr máte z vloček, lupínků či křupinek. Můžete jim dodat „říz“ populárními chia semínky, nebo lněným a konopným semínkem nebo mákem. Chybí vám sušené ovoce? Žádný strach, v další záložce si jím směs můžete parádně „vytunit“. Pokud vás nenadchne běžné ovoce jako jahody či borůvky, můžete dodat müsli exotický ráz například plodem goji nebo physalis. Hitem letošní sezóny je mrazem sušené ovoce, které si zachová barvu, tvar a chuť. To vše samozřejmě bez éček. Alergici raději další přísadu vynechají, milovníci ořechů s chutí doplní. Jestli jste přísní dietáři, záložce Něco navíc se obloukem vyhněte. Přijdete ale o všechnu legraci. V ní si do směsi můžete přihodit laskominy jako čokoláda nebo gumoví medvídci. Pokud si ovšem nechcete zahrát na „stvořitele“, můžete snadno vybírat z již předpřipravených müsli směsí a kaší, které jsou obecně oblíbené.

Autor: Mixit s.r.o.

Originální dárek i stylový doplněk

Nyní stačí už jen potvrdit objednávku a počkat, až vám dobrota přijde až domů. Jestli jste velcí nedočkavci, můžete si pro ni zaběhnout do nejbližší prodejny, nebo odběrného místa, kterých je po celé ČR více než dost, a nic za to neplatíte. V každém případě vámi namíchaná směs bude zabalená v originálním tubusu, který pak můžete využít jako cool doplněk v domácnosti. To, že namixovanou směsí na míru můžete obdarovat své blízké, je bez debat.

Autor: Mixit s.r.o.

Ještě nad něčím váháte? Pusťte se do toho a půl směsi je hotovo.