Moderátorka Lucie Borhyová je stále naplněná optimismem a pozitivní nálada z ní přímo tryská. Pořád má úsměv na rtech a je jedno, jestli se jí zrovna daří, a nebo si prochází těžšími chvílemi. „Nestěžuji si, jsem pozitivní, i když se dějí zlé věci,“ řekla v pořadu Limuzína na TV Óčko.

„Vedu úplně normální život. Ráno brzo vstávám, s dětmi si vždycky pustíme hudbu, na cestě do školy si zpíváme...“ svěřila se Borhyová s tím, že je menší diskotéka hned po probuzení nakopne. Zřejmě proto je neustále dobře naladěná.

V poslední době se ale kolem blonďaté moderátorky trošku stáhly mráčky. Rozešla se totiž s Michalem Hrdličkou, otcem jejich dcerky Lindy (1,5). Moderátorka však na všem hledá něco pozitivního. „Co dobrého bylo na našem rozchodu? Nechci rozebírat, jak jsme to měli ve společném životě. Jsou tam ale věci, které jsou pozitivní,“ uvedla kráska. „Věci přijímám, jak se dějí. I když to není příjemné,“ dodala.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová: Zasnoubená jsem byla třikrát, ale nikdy jsem to necítila! Óčko

Také se svěřila, jak to mezi ní a Michalem Hrdličkou po rozchodu funguje. „Doufám, že jsme oba dva dospělí lidé, kteří spolu můžou komunikovat. S Michalem problém nemám, ani když jsme spolu ve studiu a předávám mu slovo. Další vztah ale momentálně nehledám.“

Moderátorka na sebe prozradila další věc, kterou by do ní nikdo neřekl. „Mám v sobě mužský element. Romantika mě moc nebere, nebo... Samozřejmě, že jsem romantická, ale nemusím ji mít každý den. Jsem taková, že si nestěžuji a nefňukám. K věcem se stavím rázně, zkrátka nejsem klasická princezna,“ uzavřela Borhyová.

Fotogalerie
12 fotografií