Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Policie pátrá po agresivním prckovi, který okradl a napadl mladíka v metru

Autor: dce - 
12. února 2016
14:06

Od půlky prosince pátrají policisté po agresivním útočníkovi z pražského metra. Ten na Florenci okradl a následně i napadl mladého muže. Neznáte ho?

K loupežnému přepadení došlo ve vestibulu stanice Florenc v půlce prosince asi ve čtyři ráno. Poškozený muž začal po kapsách hledat telefon, když k němu přistoupil menší muž a řekl mu, že jestli hledá mobil, nenajde ho.

Následně dodal, že jestli ho bude chtít vrátit, musí dát pachateli tisíc korun. Když mu ale mladík odvětil, že mu žádné peníze nedá, udeřil ho pachatel bez varování několika ranami do obličeje,“ uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková.

Útočník mladíka znovu vyzval, aby mu vydal peníze, tentokrát už muž poslechl a dal mu vše, co měl u sebe. Agresor pak odešel s telefonem i penězi. Celý incident zachytily i kamery, ale ani s poměrně dobrou podobiznou se pachatele nepodařilo zatím vypátrat.

Proto se nyní touto cestou policie obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání. Jakékoli informace k podezřelému přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158, nebo na kterékoli policejní služebně,“ doplnila Martínková.

 

Agresivnímu lupiči v případě odsouzení hrozí až deset let.Závěrem nutno zmínit, že poškozený vůbec nezaregistroval, kdo a jak mu mobilní telefon odcizil,“ uzavřela mluvčí.

2592799:gallery:true:true

 

moiaza ( 12. února 2016 16:44 )

Já jsem pachatele poznál. Je to typický volič ODS a TOP 09. Jsem si jistý. On nekradl. To jen nový druh zábavy Havlíkových dětí.

citruss ( 12. února 2016 15:13 )

typická lůza feťácká navíc tipuji že to bude i gambler.Měl kliku že že nenarazil na mě.Dolámal bychtoho paklíče,až by z něj krev cákala!!!

diskutujici ( 12. února 2016 15:07 )

Cim tmavejsi pachatel, tim pozdeji se vyhlasuje patrani

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání