Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dvě ženy se popraly v Pardubicích kvůli předbíhání u lékaře: Trhaly si vlasy a fackovaly se

Dvě ženy se popraly v Pardubicích kvůli předbíhání u lékaře: Trhaly si vlasy a fackovaly se
Dvě ženy se popraly v Pardubicích kvůli předbíhání u lékaře: Trhaly si vlasy a fackovaly se  (Autor: Městská policie Pardubice)
Autor: dce - 
12. února 2016
12:59

Dvě jednotky městských policistů musely zasahovat u rvačky za bílého dne v Pardubicích před supermarketem. Ženy si fyzicky řešily neshody ohledně předbíhání u lékaře.

Dvě ženy (22 a 28) se doslova servaly v Pardubicích před supermarketem. „Ten den se ovšem potkaly podruhé. Poprvé to bylo v dopoledních hodinách u lékaře, kde jedna žena tu druhou předběhla. Slovní výměna a nadávky proběhly již v čekárně,“ uvedla mluvčí městských policistů z Pardubic Lucie Klementová.

Ženy se pak odpoledne potkaly právě před supermarketem a už to jelo. Ačkoliv obě ženy byly v doprovodu svých partnerů, i tak starší z nich neváhala a pustila se do své mladší soupeřky. Útočnice šla proti své rivalce opravdu tvrdě, že došlo i k vytržení vlasů,“ dodala mluvčí.

Partner napadené se sice svou ženu snažil bránit, ale několik ran schytal i on – útočnice byla nemilosrdná. Všechny tři osoby utrpěly při boji zranění, měly krvavé šrámy v obličeji a vytrhané vlasy,“ uzavřela mluvčí Klementová. Celou věc si k šetření přebrala Policie ČR.

pekaaaros ( 31. března 2016 13:58 )

podle fotky vytržených vlasů bych to tipoval na takovou tu typickou přeafektovanou pizdu, co na sobě nemá nic původního, ale všechno umělý. Určitě má lesklou kabelku a kouří slimky. A chodí na diskošky, kde ji nabalujou půlcikáni v kožených bundách a ojetým renaultem z bazáče..

zednik ( 12. února 2016 13:42 )

 Následky cedulky: Pořadí pacientů určuje lékař Při oblídnutí terénu většinou zjistíte , že ty úplně "nejpřednostnější pacienty" pak bere lékař druhými bočmi dveřmi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání