V loňském roce se značka plavek Swimsuits for All (Plavky pro všechny) rozhodla zapsat do historie tím, že do reklamní fotokampaně pro časopis zapojí i modelku s nadměrnou konfekční velikostí. Letos se pomyslná hranice posunula možná ještě dál a mezi manekýnkami se ocitla i doposud nejstarší modelka Nicola Griffin (56).

„Když mě lidi popisují jako nejstaršího člověka, který se kdy objevil ve Sports Illustrated, připadám si na osmdesát,“ přiznala pro Daily Mail Griffin, která byla nejprve z nabídky dost zaskočená. „Byla jsem nervózní, protože všechny ostatní dívky byly velmi mladé,“ svěřila se modelka.

Ačkoliv se nejprve při focení v Karibiku ve zlatých plavkách necítila úplně nejlépe, vzápětí zjistila, že obavy se ukázaly jako naprosto zbytečné. S kolegyněmi Ashley Graham (38) a Philomenou Kwao (26) si prý výborně porozuměla.

Také s výsledným projektem je Nicola velmi spokojená a hodnotí ho jako „nejlepší věc, jakou kdy udělala“. Své okolí sice odvážným focením nejprve trochu zaskočila, hlavně její dvě dcery se nestačily divit a zpočátku se neustále ptaly, zda je to pravda. Nakonec ale maminku přece jen podpořily.

Fotogalerie
10 fotografií