Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Obří díra pohltila vůz s rodinou, kolemjdoucí z ní tahali nebožáky jako z pekla

Vůz s rodinou pohltila obří díra.
Vůz s rodinou pohltila obří díra.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
8. února 2016
18:07

Rodinná projížďka v Peru se změnila v drama jako z filmové série Nezvratný osud. Auto ve městě Trujillo pohltila obří díra, která ho téměř celé spolkla. Začala dramatická záchrana, při níž kolemjdoucí vytahovali členy rodiny jako z pekla.

Video  Auto s rodinou skončilo v Peru v obří díře.  - Youtube.com
Video se připravuje ...
Vůz s rodinou pohltila obří díra. Vůz s rodinou pohltila obří díra. | Youtube.com
Díra měla v průměru necelých pět metrů, takže do ní zahučelo auto celé, zadní částí napřed. Zoufalá matka i otec křičeli o pomoc, měli strach o svou malinkou dvouletou dceru. Měli štěstí v neštěstí, auto se totiž do země propadlo na rušné ulici.

Kolemjdoucí tak ihned přispěchali na pomoc. Auto zachytili pomocí provazu, zatímco ho další drželi holýma rukama. Drama se zhoršovalo, protože díra narušila kanalizaci a do auta se začala hrnout voda. Členům rodiny ale nakonec pomohli zachránci jednomu po druhém ven.

Stáli při nich všichni svatí, protože se nikomu nic vážnějšího nestalo. „Někteří lidé nám pomohli, ale byli jsme vystrašení, protože se voda začala valit do vozu,“ řekl listu Terra Peru otec Edgar Orlando Bartolo Silva. Země se pod jeho vozem propadla kvůli silným dešťům.

Video  Auto s rodinou skončilo v Peru v obří díře.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi