Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bolest je nesnesitelná, pláče vdova po Čechu Davidovi. V New Yorku ho rozdrtil jeřáb

Autor: shp - 
7. února 2016
22:41

Byl mužem jejího života, spřízněná duše, na kterou nikdy nezapomene. Zdrcená Rebecca Guttman-Wichs se naposledy rozloučila se svým zesnulým manželem. Čecha Davida Wichse (†38) rozdrtil v New Yorku padající jeřáb. Rodina se s ním rozloučila při tradičním židovském pohřbu.

Když jsem potkala Davida, cítila jsem něco, co jsem ještě necítila. Bylo to okamžité spojení. Když jsem byla s ním, cítila jsem se jako nejzabezpečenější osoba na světě. Přinesl mi do mého života tolik radosti,“ řekla Rebecca Guttman-Wichs na pohřbu v synagoze Kehilath Jeshurun.

Často jsem si říkala, že žiju v pohádce. Prožívala jsem romanci jako z červené knihovny. Připomínal mi, že jsem ta šťastná. Byli jsme zároveň svoji nejlepší kamarádi,“ dodala mladá vdova.

Bolest, kterou teď cítím, je nesnesitelná. Chci, abys věděl, že se budu co nejvíc snažit, abych žila za nás oba. Doufám, že to, co prožiji, budeš schopný vidět mýma očima. Byla to taková čest a výsada být tvojí ženou. Miluji tě tak moc a vždycky budu,“ procedila Rebecca skrze slzy.

Davida, rodáka z Prahy, který vystudoval Harvardovu univerzitu, zavalil jeřáb zrovna ve chvíli, kdy vystupoval ze zaparkovaného auta. Muž tak neměl šanci před 330tunovým monstrem uhnout. Stal se jedinou obětí tragédie.

Video  Pád jeřábu v New Yorku zabil Čecha Davida.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

adyka70 ( 8. února 2016 07:58 )

j_dc_cv: Diskuze tam je otevřená, jen se musíš přihlásit přes Ksichtbůk.

j_dc_cv ( 8. února 2016 07:22 )

Bleskové, proč tady, u mrtvého chlapa diskuze je a u Hanky co konvertovala k islámu ne? Vy jste takový hovada...

pavel215_klafunda ( 8. února 2016 07:18 )

Aby to nebyla rasová nesnášenlivost, když šlo o židáka.

kiwi65 ( 8. února 2016 00:04 )

 Jak se vystupuje ze zaparkovaného čecha?Vy de.bi.li z plesku zkuste si ty hovadiny co píšete taky někdy po sobě přečíst.Kolik tříd základky jste vychodili????

...... ( 7. února 2016 22:46 )

 Vystupoval ze zaparkovaného Čecha? Opravte si to.

Zobrazit celou diskusi