Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Aby mohl prodávat drogy, založil si klub: Po sedmnácti letech ho policisté zadrželi

Aby mohl prodávat drogy, založil si klub: Po sedmnácti letech ho policisté zadrželi.
Aby mohl prodávat drogy, založil si klub: Po sedmnácti letech ho policisté zadrželi.  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
5. února 2016
14:49

Na prodej marihuany si třiačtyřicetiletý muž založil vlastní klub. Ten mu ovšem vzala útokem jednotka policistů z pátého oddělení. Pytel se sušeným důkazem majitel klubu a drogový dealer v jedné osobě hodil do světlíku, policisté ho ale našli a zajistili.

K zátahu v „relaxačním“ klubu v Praze došlo 29. ledna. Policisté nejprve beranidlem vyrazili dveře a nahnali se s křikem dovnitř. V klubu zadrželi aktéra celého drogového gangu. Zadržený nejprve provozoval restauraci, tehdy pod názvem V3S. Hlavním smyslem tohoto zařízení byl centralizovaný prodej marihuany, což její konzumenti velice dobře věděli a poměrně hojně se zde srocovali,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Jenže do klubu se začala trousit i nežádoucí klientela. Klub přejmenoval na Privátní relaxační centrum a speciálním klientům dal i čip, aby mohli do klubu chodit podle libosti. To se mu ale nevyplatilo, protože čipy se dostaly do rukou opět nevhodným lidem. Provozovatel se tedy vrátil k ověřenému vrátnému.

Dveřník, tedy téměř výhradně právě třiačtyřicetiletý muž, fungoval na zaklepání. Jakmile se ozvalo: ťuk ťuk ťuk, přišel a průzorem ve dveřích zkontroloval zákazníka. Pokud byl klient takzvaně v pohodě, pustil ho dovnitř a prodal mu tu půl gramu, tu gram sušiny za odpovídající cenu,“ pokračoval mluvčí.

Video  Aby mohl prodávat drogy, založil si klub: Po sedmnácti letech ho policisté zadrželi.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Policistům se při akci podařilo zadokumentovat nejen mnoho důkazů a svědků, ale také pytel s několika desítkami gramů sušené marihuany. Tu se ale majitel nejprve pokusil ukrýt zahozením do světlíku. 

Celá trestná činnost se děla minimálně už od roku 2009! „Jen pro zajímavost: krom jiného se v privátu nacházela také živá piraňa, ke které zadržený sdělil, že je zde déle, než podnik samotný. V tomto směru si s určitou nadsázkou kriminalisté posteskli, že je tato ryba pouze němým svědkem,“ dodal Hulan.

Muž obviněný z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy je nyní stíhán vazebně a hrozí mu až pět let ve vězení.


Michal Peřina ( 19. října 2022 12:34 )

Zdravím ty dobroději. Asi si jeden z těch "úspěšně" přizpůsobených dokonale zotročených a na slovo poslušných, že tě to tak dráždí. Mimochodem je tomu 6 let co jsem toto napsal. Ano toto jsem napsal já osobně a toto je i mé jméno, skutečné jméno. A teď ti to ozřejmím v čem je ta potíž. V tom že píšeš o feťácích, ti už v podstatě prohráli okamžikem kdy se feťáky stali. Já ale feťák rozhodně nejsem. A už vůbec né kvůli trávě. Potom jsi feťák i ty. Stejně jako úplně všichni okolo protože každý pije vodu, H2o chemickou látku, dobře ale kávu si určitě dáš. No kofe-in, koka-in pervit-in nebo i čaj te-in. Jde pouze a vždy o chemické účinné látky, přestaňme už tyto látky démonizovat slovem drogy. Vemte si takový pervitin. Teda vy si ho určitě neberte. Ale u nás je to tvrdá zakázená droga, v jiných státech léčivo. To je zajímavé co? A proč je legální alkohol? Prokazatelně nejhorší nejničivější a nejtupější účinná látka jaká snad může být. Pijete alkohol ? Potom ani tvrdým feťákům nesaháte ani po kotníky, vy trosko. Ps: Prozatím pouze vyhrávám. Co vy? Jak se vám daří a moc vám děkuji za volby, a za zničení Českého státu, to by ani ti feťáci neudělali, takže vy všichni spořádaní občané už nemáte právo do ničeho kafrat. Přichází na řadu maloměstská pěst. A ta bude mít tvrdá dopad na vaše ciferníky.

Chloritan ( 15. února 2016 17:49 )

Jo a taky dle kriminální policie na ulici masné v Ostravě, tráva není droga. Podle jiných ale je . Podle mě to je kytka. Drogou bych nazýval jen to co je chemicky dále zpracováno, jako třeba z makovic heroin, s chvojník efedrin a následně pervitin. Toto co udělali je prostě svinstvo, protože trávu tu prodává tolik lidí, že to dokonce snížilo cenu, já začal s prodejem 300kč za 0.8g pak jsem musel 300kč za 1g a pak tato doba 300kč za dram definitivně skončila a základ byl 250kč. ovšem opět 0.8g potom se cena zase snížila a dementi tu začli prodávat za 200 ovšem né gram tak jsem za 250kč začal dávat 1g a když měl někdo blbé pindy, tak jsem řekl jednoduše, dobře on prodává za 200 0.8 sena, a já ti dávám za 250 1g skanku. Mno a této ceny jsem se dlouho držel a začal pěstovat, což už mě cena nezajímala, měl jsem hromadu trávy, elektřina hnojiva, zaplacene, zaplacený další pěst a pořád hromada trávy a zisk čistě můj. Ale to nešlo udržet, těch lidí bylo tolik že se mi to vymklo z rukou, a sousedi se začli bouřit, shodou okolností byl na schůzi fotr který si nechá nas*at na hlavu a sousedi se tam doněj pustili, a na jejich popud jsem musel skončit... Nenajít si ještě lepší JOB sousedi by brzo poznali co dovedou drogy a lidé na nich... udělal bych jim tady takové peklo že by ještě vzpomínali na tu vůni trávy, a mírumilovné klienty. Vživotě tady nezažili žádné problémy a pouze mi záviděli, jelikož jsem měl auta, do roboty nechodil, prodával trávu a to vše před jejich očima.. Ale tak co ! Mám ze sebe udělat vola jako oni ? Mám si nadupat děcko, otročit někde za almužnu, onemocnět a brblat každý víkend v hospodě a házet klacky pod nohy každému kdo má větší úspěch. Ne... já mám svou hlavu svůj rozum a především velmi realný pohled na věc.. Práci jsem si vyzkoušel DĚKUJI PĚKNĚ !! To není práce ale otroctví za permanentního strachu a buzerace, bez nějakého východiska, prostě celý život dřít a klepat se strachy kdy se něco stane a přestanu být schopen něco platit. HAHAHA

Chloritan ( 15. února 2016 17:35 )

Tak to je síla, řekl bych jeden z prvních případů kde stíhají někoho jen za prodej trávy, já prodával trávu téměř 10 let vkuse a všem, moc dobře chápu s problém s grázlama, já jsem je nazýval psy, co mě chtějí zežrat prostě škodná co vás chce okrást... To že jsem tady prodával trávu, věděli úplně všichni, dokonce to došlo do bodu, kde se před vchodem tvořili, skupinky lidí, sousedům už ty bandy začly lézt na nervy, tak mě domovník šel udat, a to dokonce 2x a policajti mu řekli, že s tím nemohou nic dělat... Když mě někdo prásknul kriminálce ohledně nějakého vařiče kterého jsem měl znát, ovšem neměl jsem ani tušení, tak kriminálka co zamnou přijela, mi v autě řekla na mou odpověď že nic nevím že tráva to jo, to je moje, a oni : Nás tráva nezajímá ! No tak prosím, mě tráva tehdy zajímala, plánoval jsem se takhle živit celý život. Nejsem náročný, a v případě že jsem kupoval 10-20g to měsíčně dělalo od 12-15 000,- čistého, tedy tosamé co bych dostal v práci v okolí kde bych dřel jak kůň škodil si zdraví, ztrácel čas a prostě byl bych blbec. Navíc, nikomu krom sousedů to nevadilo. Pak jsem ale začal pěstovat, a to už bylo o něčem jiném, mohl jsem to zelí prodávat za kolik jsem chtěl, z každé sklizně jsem vypěstoval bezkonkurenční material, pro který si jezdilo celé město ( Ostrava ,I okolí. ). Pamatuji si ten den kdy jsem prodal 100g za den, ovšem po částkách od 50-200kč... Ten den to bylo šílené, zvonil telefon, zvonil zvonek, pískali pod okny, a klepali na dveře, to vše v jednom okamžiku. Pak taky musím zmínit, že já používal policii, ke své ochraně, paradoxně když jsem potřeboval pomoct, tak mě policajti málem ještě zmlátili, když jsem potřeboval pomoct v nelegální činnosti, jak mi nejobávanější psisko bušilo do dveří a řvalo na chodbě že prodávám drogy... zavolal jsem na něj policajy. Přijeli snad do 5 ti minut, velice akční a aktivní v tom mi pomoct nakonec řekli, dobře v pořádku kdyby se objevil zavolejte a jsme tu hned není nad policejní ochranku

rumungro ( 5. února 2016 17:29 )

To se přece nedělá,konkurovat farmaceutickým podvodníkům.1000+1 ran bičem a doživotí.

nyxx ( 5. února 2016 15:20 )

....po sedmnácti letech ho policisté zadrželi. Já pořád říkám, jak je ta naše policie flexibilní, jen 17 let a už je mají.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání