Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž zemřel při sexu s prostitutkou: Ženu od mrtvoly museli oddělit až chirurgové

Muž zemřel při sexu s prostitutkou: Ženu od mrtvoly museli oddělit až chirurgové.
Muž zemřel při sexu s prostitutkou: Ženu od mrtvoly museli oddělit až chirurgové.  (Autor: LiveLeak)
Autor: dce - 
5. února 2016
09:33

Záběry jako z hloupého filmu se před pár dny objevily na internetu. Lékaři odvážejí na vozíku mrtvého muže, ke kterému je po sexu stále „připojená“ i prostitutka! Oddělit je musel chirurg.

Postaršímu muži z Číny se s velkou pravděpodobností stal osudovým právě sex. Velkou fyzickou námahu asi jeho srdce nezvládlo a nechalo ho na holičkách. Jenže byl stále zaklíněn penisem v ženě. A tak i zemřel.

Na bizarním videu je vidět, jak lékaři odvážejí na nemocničním vozíku mrtvého muže a na něm přikrčenou další postavu přikrytou modrou dekou. Mělo se jednat o lehkou děvu, která s mužem po smrti zůstala „svázaná“ přes pohlavní orgán.

Sama se nedokázala vyprostit, a tak museli pomoci lékaři. Nakonec musel být přivolán i chirurg! Tomuto velmi vzácnému fenoménu se říká „penis captivus“, kdy se vagina ženy stáhne natolik, že v sobě uvězní mužův úd, který odříznutím od krevního oběhu ještě více zbytní.

Muž zemřel při sexu s prostitutkou: Ženu od mrtvoly museli oddělit až chirurgové. Muž zemřel při sexu s prostitutkou: Ženu od mrtvoly museli oddělit až chirurgové. | LiveLeak

prycsvladou ( 5. února 2016 17:24 )

 tak tu kur-vu meli hodit snim do rakve to by sme videli jak by se ji piiica roztahla

jerry ( 5. února 2016 15:13 )

Primitivní lůza to pozře stejně tak, jako v kauze Kramný. Prostě Blesk napsal, tak to tak je.

mazd ( 5. února 2016 13:41 )

Nejspíš je tento případ kravina,lékaři to fakt v tv říkali.

nemamradods ( 5. února 2016 12:13 )

Tudíž napsáno selským rozumem.Čeští gynekologové jak Uzel tak Zvěřina jsou totálně neschopní lékaři,protože oba dva shodně tvrdili,že ženská vagína se nedá natolik stáhnout,aby z ni penis nešel vytáhnout.Bylo to u údajného poměru,kdy se měla žena natolik leknout,že k tomuto sevření došlo.Tak jak je to doopravdy,kdo tady lže?

verka1 ( 5. února 2016 11:33 )

Zobrazit celou diskusi