Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pes utrhl Štěpánce kus tváře. Dostane však druhou šanci

Autor: Kateřina Moravcová - 
6. února 2016
11:25

Nový domov hledá Štěpánka Petrová (25) z Horní Blatné na Karlovarsku pro svého psa Stitche. A to přesto, že jí loni v září utrhl kus tváře. Žena na něho ale nezanevřela, doma ho však mít nemůže.

Stitch, kterého si Štěpánka pořídila asi před rokem z útulku, je nyní v zařízení Bull Azyl Čáslav. Po intenzivní převýchově je už připravený k adopci.

„Jestli někdo hledá pejska na psí sporty, tak Stitch je ten pravý. Potřebuje ale od začátku opravdu jasně stanovit pravidla tak, aby věděl, kdo je pán a kdo je pes. Pak bude šlapat jako hodinky. Na přítele si nikdy nedovolil, to jen na mě. Zaslouží druhou šanci,“ přiznává Štěpánka, která sama za Stitchem do Bull Azylu dojíždí.

Zpět domů si ho ale vzít nemůže. „Přeju mu, aby brzy našel nový domov, kde mu dají to, co my jsme nezvládli: pocit jistoty, pevnou ruku a řád,“ dodává Štěpánka.

Bull Azyl navíc slíbil, že na povahu psa nové majitele řádně připraví a otestuje si je. Než psa, který je náročnější na výchovu a vyžaduje zkušenosti, vydáme k adopci, napřed ho zájemci půjčíme i s košíkem a chceme vidět ukázku, jak s ním bude pracovat,“ ujišťuje zakladatel Bull Azylu Čáslav Richard Kaudl.

Slavek ( 6. února 2016 12:53 )

"A jak budete s pejskem pracovat?" "Nooo, nejdriv ho naucim piskat..." "?? Prosim??" "Normalka gadžo, to je jednoduchy, za 5 minut. V papiňáku"

ollina ( 6. února 2016 12:41 )

K téhle osobě snad ani nemá cenu se vyjadřovat. Asi se líbí fotit pro Blesk

moiaza ( 6. února 2016 12:00 )

 Kdo dostane druhou šanci? Pes, nebo Štěpánka? Až pes Štěpánce ukousne hlavu, pak už Štěpánka druhou šanci mít nebude.

Zobrazit celou diskusi