Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Horor v autobuse: Šílená žena se pokusila ukrást matce osmiměsíční dítě

Autor: lm - 
4. února 2016
22:58

Je to horor, který si žádná matka raději nechce ani představovat. Čtyřiačtyřicetiletá Joan Smith stanula před skotským soudem, kde se zpovídá z toho, že se dvakrát pokusila ukrást osmiměsíční dítě z kočárku. Vyděšené matce přitom tvrdila, že o vlastní děťátko přišla.

Joan Smith si matku s dítětem v kočárku vyhlédla v autobuse do skotského města Aberdeen. Když se 31letá maminka chystala z autobusu vystoupit, žena k ní přišla a začala kočárek tlačit. Když ji matka slušně požádala, aby s tím přestala, Joan Smith jí odpověděla: „Copak nevíte, že o svoje dítě jsem přišla?!“

Joan se posléze pokusila dítě z kočárku vytáhnout, ale naštěstí jí to znemožnily pásy, které sítě držely. Šílená žena poté vystoupila z autobusu a křičela: „Policajti ti to dítě vezmou, protože to tak dělají pořád.“

Vyděšená maminka pak dojela v pořádku do cílové destinace a oznámila vše policistům. Podle ní by jí žena určitě dítě vzala, pokud by nebylo připoutané v kočárku. Joan Smith se před soudem k plánovanému únosu přiznala.

rumungro ( 5. února 2016 02:52 )

Tady selhalo jejich zdravotnictví. U nás se zrovna snižují doby v psych.nemocnicích na vyléčení pacientů,takže zanedlouho se budeme muset smířit i s takovými případy.

Zobrazit celou diskusi