Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Soutěžte s dětmi o LEGO!

8. února 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Mají vaše děti rády kreslení? Pak je tato soutěž právě pro ně!

Domácí pohoda, cukroví, dárečky a všude plno světýlek, na vánoční atmosféru děti jen tak nezapomínají. Namalovat ji bude pro ně hračka. Pak stačí doplnit obrázek o číslo 211 a můžete soutěžit! Fantazii se meze nekladou. 

Kdo soutěž vlastně pořádá?

Soutěž pro vás přichystal projekt Zdraví jako vášeň založený Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra ČR, který se již šestým rokem snaží šířit myšlenku, že pečovat o zdraví mohou lidé i zábavnou formou. V rámci svého působení nabízí soutěže o atraktivní ceny, zajímavé programy, rady, tipy a další.

Autor: ZPMV ČR

Chcete na sobě začít pracovat? Čtěte dál.

Program “Změním se”, který je plně v rukou výživového poradce Petra Havlíčka a jeho týmu, se postará o to, abyste přeměnili svou fyzickou i psychickou kondici dle vašeho přání. Každý rok vybírá Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR několik účastníků, kteří se do programu zapojí. V loňském roce zaplnila program čtyřiceti účastníky, jejichž výsledky budete moci letos i v dalších letech sledovat.

Co dalšího projekt nabízí?

Kromě soutěží a programu “Změním se”, které pro vás Zdraví jako vášeň každý rok chystá, se můžete na jejich webu také vzdělávat. K dispozici jsou například rozhovory se známými osobnostmi na téma péče o zdraví, deník Marty Jandové plný jejích zkušeností s dcerkou Maruškou, nebo základní informace k poskytování první pomoci. Máte sedavé zaměstnání a bolí vás záda? Zde se také dozvíte, jak můžete problémům se zády předcházet. Buďte v obraze a sledujte tento projekt i na Facebooku.

Autor: ZPMV ČR

Víte, že od 1. 1. 2016 do 31. 3. 2016 je možné změnit zdravotní pojišťovnu? Přidejte se ke Zdravotní pojišťovně roku 2015.