Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Za plastiky utratily už 2 miliony: Matka vydělává striptýzem, dceru si vydržuje stařík...

Autor: shp - 
3. února 2016
19:43

Jejich rty vypadají jako po útoku včel, jejich ňadra jsou přírodní jako umělá hmota a pod nánosy make-upu neúspěšně skrývají, jak jsou ošklivé. Dcera Kayla Morris (21) a její matka Georgina Clarke (36) z Velké Británie přiznávají, že jsou závislé na plastických operacích. Kdo by to řekl?

Kayla chtěla odmalička vypadat jako umělá modelka Katie Price a už v době, kdy si ostatní dívky hrají s panenkami, plánovala, že si nechá zvětšit poprsí. „Pamatuji si, jak od 11 chtěla tu proceduru. Plánovala ji i to, jak na ni získá peníze,“ řekla její vykutálená matka Georgina.

Všechny procedury platí Kayle její chlebodárce, postarší muž, který si ji vydržuje. Pravděpodobně mu bude už opravdu hodně a bude trpět několika očními vadami. Se svou zálibou navíc dcera ani matka rozhodně přestat nechtějí. Její máma vylepšuje rodinný rozpočet striptýzem.

Muže přitahujeme a ženy na nás zírají,“ tvrdí svorně. Ano, s tím souhlasíme, na vás se totiž nedá nic jiného než zírat. Budiž vám, milé ženy a dámy, Kayla a Georgina odstrašujícím příkladem.

bafy81 ( 16. května 2020 21:37 )

Bohužel to neni vtip. Najděte si tu mladší na fb a ve fotkách uvidíte tu hrůzu a hnus

Aesthevita ( 10. května 2016 12:12 )

 Dobrý den, každý plastický chirurg by měl mít hranice, které nepřekročí. Pokud je nemá pacient a jeho představy jsou nereálné nebo ho dokonce mohou ohrožovat na zdraví nebo životě, měl by mít rozum plastický chirurg. Takovéto extrémní typy klientů by měly být nejdříve poslány za psychologem a řešit svůj problém s ním, protože nikdy nebudou se svým vzhledem spokojeni, ať podstoupí zákroků třeba sto.Hezký den MUDr. Ján Pilka, plastický chirurg www.aesthevita.cz

smoula05 ( 4. února 2016 01:41 )

 obě dvě vobludy

allishka ( 4. února 2016 00:20 )

To nevidíte? Jasně že je to jenom vtip. Jsou úplně očividně schválně debilně namalované. Ta vpravo má podle mě úplně normální rty, jen debilně obtáhnuté tou červenou linkou, schválně tak šeredně. I to obočí je jasně jenom sranda. Jsou to obyčejné holky. Tedy "obyčejné"...

byvalyvoliccssd4 ( 3. února 2016 23:44 )

"Matka vydělává striptýzem" Když se svlíkne taková obluda, to musí být hardcore

Zobrazit celou diskusi